Ματίνα Νικολάου - Βασίλης Πορφυράκης: "Μας ρωτούν πάντα για τη διαφορά ηλικίας μας"


Ματίνα Νικολάου - Βασίλης Πορφυράκης: "Μας ρωτούν πάντα για τη διαφορά ηλικίας μας"

\"Αν συνέβαινε το αντίστροφο, δεν θα μας ρωτούσαν\"

Η Ματίνα Νικολάου κι ο Βασίλης Πορφυράκης έδωσαν μια από τις ελάχιστες κοινές τους συνεντεύξεις στο Hellogr και στην δημοσιογράφο,Σόνια Μαγγίνα. 

To ερωτευμένο ζευγάρι αναφέρθηκε στη σχέση τους αλλά στο γεγονός αν τους ενοχλεί όταν τους ρωτάνε για τη διαφορά ηλικίας μεταξύ τους.

Στην ερώτηση: "Πιστεύετε ότι στην εποχή μας θα έπρεπε να έχουν εξαλειφθεί οι ερωτήσεις για τη διαφορά ηλικίας ενός ζευγαριού ή για το αν σχεδιάζει να παντρευτεί;", oι δυο τους απάντησαν τα πιο κάτω:

Διαβάστε ακόμα: Βασίλης Πορφυράκης: Η τρυφερή εξομολόγηση για τη σύντροφό του, Ματίνα Νικολάου και το ενδεχόμενο γάμου

Μ.Ν.: "Μας ρωτούν πάντα για τη διαφορά ηλικίας μας αλλά δεν με ενοχλεί. Οκ έχουμε διαφορά ηλικίας, δεν το έχουμε όμως κρύψει ποτέ κι εγώ δεν έχω κρύψει την ηλικία μου. Δεν είναι κάτι που με έχει απασχολήσει ποτέ, ούτε εμεένα ούτε τον Βασίλη".


Β.Π.: "Ποτέ όμως! Με την Ματίνα είμαστε τόσο κοντά από την πρώτη ημέρα -κυρίως στα θέλω μας και στον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα- που είναι σαν να μην υπάρχει διαφορά ηλικίας μεταξύ μας. Νομίζω ωστόσο ότι η ερώτηση γίνεται λόγω στερεοτύπων, επειδή είμαι εγώ μικρότερος. Αν συνέβαινε το αντίστροφο, δεν θα μας ρωτούσαν".

Tags gossip, showbiz, celebrities, ματινα νικολαου, βασιλης πορφυρακης, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2749 s (228 Queries.) // Parse time: 2.0236 s // Total time: 5.2985 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X