Μόλις 35.000 ευρώ ήταν τα έσοδα της Keira Knightley το 2012


Μόλις 35.000 ευρώ ήταν τα έσοδα της Keira Knightley το 2012

Μπορεί να μην σταματάει να κυνηγάει τον ιδανικό ρόλο και να τρέχει στα στούντιο για τα γυρίσματα ταινίων, η όμως η Keira Knightley είναι μάλλον κακοπληρωμένη για τη δουλειά που κάνει.  

Ο μισθός της δεν έχει τα μηδενικά εκείνων που παίρνουν οι συνάδελφοί της, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύμα της εφημερίδας Guardian, η ηθοποιός είχε έσοδα μόλις 35.000 ευρώ το 2012.

Η εταιρεία της με το όνομα Kck Boo Ltd είχε ωστόσο έσοδα ύψους 1,7 εκατ. ευρώ από τις διαφημιστικές καμπάνιες και τις ταινίες τηςKeira Knightleyι. Η ίδια όμως πληρώθηκε μόλις 12.800 ευρώ σε μετρητά και περίπου 23.300 ευρώ σε μερίσματα.

Η ηθοποιός που έγινε και πρόσωπο της καμπάνιας του αρώματος του οίκου Chanel επέλεξε να ιδρύσει εταιρεία, στα ταμεία της οποίας μπαίνουν τα χρήματα από τις δουλειές της με σκοπό να έχει η ίδια φορολογικές απαλλαγές.

Η Keira Knightley αυτή την περίοδο κάνει ένα σύντομο διάλειμμα από τις υποχρεώσεις της - έχοντας ωστόσο δύο ταινίες έτοιμες για προβολή – για να απολαύσει τον έρωτα στο πλευρό του του τραγουδιστή του ροκ συγκροτήματος Klaxons Τζέιμς Ράιτον. Οι δυο τους παντρεύτηκαν πριν από μερικές ημέρες σε μια κλειστού κύκλου τελετή και ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι τους παρουσιάζει πιο ερωτευμένους από ποτέ.

Tags Keira Knightley, μισθος, γάμος chanel


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1446 s (251 Queries.) // Parse time: 0.5711 s // Total time: 2.7157 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X