Αλέξης Παππάς - Άννα Ζένιου: Οι πρώτες κοινές δηλώσεις μετά από βραδινή τους έξοδο [βίντεο]


Αλέξης Παππάς - Άννα Ζένιου: Οι πρώτες κοινές δηλώσεις μετά από βραδινή τους έξοδο [βίντεο]

\"Με τον Αλέξη το βρίσκουμε καλύτερα σε αυτό και κάνουμε πολλή καλή παρέα\"

Τον Αλέξη Παππά μαζί με την Άννα Ζένιου, πετύχαμε να διασκεδάζουν σε νυχτερινό κέντρο στην Αθήνα, το βράδυ της Παρασκευής, 18 Φεβρουαρίου.

Οι δυο τους βγήκαν έξω σε κοινή παρέα με τους Κατσούλη – Ρουμελιώτη με αφορμή τα γενέθλια του πρώην “Bachelor”,  ενώ εντύπωση προκάλεσε πως στην παρέα τους βρισκόταν η Κύπρια πρώην παίκτρια του reality, η οποία κατέλαβε τότε τη δεύτερη θέση στην καρδιά του Αλέξη Παππά.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις και τον χωρισμό με την Αθηνά NY, o γοητευτικός Έλληνας φημολογείται πως είναι σε σχέση εν τέλει με την Άννα Ζένιου, και αυτό το μαρτυράνε οι κοινές εικόνες και δηλώσεις των δυο τους.

Διαβάστε ακόμα: Αλέξης Παππάς – Άννα Ζένιου: Στα μπουζούκια μαζί μετά τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι! [εικόνες & βίντεο]

Συγκεκριμένα η κάμερα της εκπομπής "Super Κατερίνα", πέτυχε τους δυο τους κατά την άφιξη τους στα μπουζούκια, με την Άννα Ζένιου να δηλώνει τα ακόλουθα: "Κάνουμε παρέα με τον Αλέξη. Δεν είναι πάντα το ερωτικό κομμάτι, είναι και κάτι άλλο που σε συνδέει με κάποιον, που είναι το ανθρώπινο κομμάτι. Με τον Αλέξη το βρίσκουμε καλύτερα σε αυτό και κάνουμε πολλή καλή παρέα. Δεν του πήρα κάποιο δώρο."

Eνώ όταν ο ηθοποιός ρωτήθηκε για τη σχέση του με την Αθηνά New York, απάντησε τα εξής: "Αφήσαμε το παρελθόν πίσω. Είπαμε να περάσουμε καλά σήμερα και να γιορτάσουμε. Εγώ λέω να γλεντήσουμε και τα υπόλοιπα θα τα πούμε οσονούπω". Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις τους πιο κάτω:

 

*photocredits: OK!

 

Tags άννα ζένιου, Αλέξης Παππάς, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, δηλωσεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7246 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2489 s // Total time: 2.9735 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X