Βούρκωσε ο Ευθύμιος Δίπλαρος on air μιλώντας για τα όσα βίωσαν με τη σύζυγό του μετά τη διάγνωση του καρκίνου [βίντεο]


Βούρκωσε ο Ευθύμιος Δίπλαρος on air μιλώντας για τα όσα βίωσαν με τη σύζυγό του μετά τη διάγνωση του καρκίνου [βίντεο]

“Δεν έχουμε πει στα παιδιά για τον καρκίνο”  

Για τη μάχη που έδωσε στο πλάι της συζύγου του, μίλησε στο Πρωτοσέλιδο ο βουλευτής του ΔΗΣΥ, Ευθύμιος Δίπλαρος.

Διαβάστε ακόμα: Η επίσκεψη του Αβέρωφ Νεοφύτου στο πατρικό σπίτι του Ευθύμιου Δίπλαρου! [εικόνες]

Αρχικά, ανέφερε ότι "όταν κάποιος σου ανακοινώνει ότι έχεις καρκίνο, χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου. Όμως οι προσευχές όλων, η συμπαράσταση, τα μηνύματα που λαμβάναμε εκεί απομονωμένοι που ήμασταν, ήταν αυτό που μας έδωσε τη δύναμη για να παλέψουμε, έχοντας υπόψη ότι πρέπει να γυρίσουμε πίσω στα παιδιά μας".

Πρόσθεσε ότι "Η Αργυρώ δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας. Από μόνη της έπιασε τον όγκο στο στήθος. Η ίδια ένιωσε ότι είχε καρκίνο. Η ίδια έτρεξε χωρίς καν να με ακούσει εμένα, που της έλεγα ότι δεν είχε τίποτα, έκλεισε τα ραντεβού και έκανε την εξέταση, εντόπισε τον καρκίνο και τρέξαμε αμέσως στη Γερμανία σε ένα πολύ εξειδικευμένο κέντρο. Τα μηνύματα είναι πολύ θετικά, αλλά θα χρειαστεί να μεταβούμε και για την επέμβαση τον Μάρτιο".

"Φύγαμε σε δύο ημέρες. Παρασκευή διαγνώστηκε, Δευτέρα ήμασταν Βερολίνο. Ήταν πολύ δύσκολοι οι πρώτοι δύο μήνες. Ήμασταν μόνοι, δεν γνωρίζεις κανένα. Στην πορεία όμως μας συμπαραστάθηκαν κι άλλοι ασθενείς Κύπριοι που βρήκαμε", είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στα παιδιά του, εξήγησε ότι έμειναν με την "ηρωίδα" πεθερά του, "τους μιλούσαμε 2-3 φορές την ημέρα όταν η Αργυρώ ένιωθε καλά. Δεν τους έχουμε πει (για τον καρκίνο). Θα τους μιλήσουμε κάποια στιγμή, αλλά όταν ήρθαμε την περασμένη Πέμπτη δυστυχώς ενημερωθήκαμε ότι η πεθερά μου ήταν θετική στον κορωνοϊό, άρα υποθέσαμε ότι θα είχαν και τα μωρά covid". Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα:    

Πηγή: sigmalive.com
 

Tags Ευθυμιος διπλαροσ, αργυρω ροτσιδου, διασημοι, showbiz, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4866 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3038 s // Total time: 2.7904 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X