Η συλλογή Healthy Mix της Bourjois Paris


Η συλλογή Healthy Mix της Bourjois Paris

Η συλλογή Healthy Mix σας προσφέρει αυτό που χρειάζεστε για πιο νεανικό και λαμπερό πρόσωπο. Αυτή η εξειδικευμένη, νόστιμη σειρά περιλαμβάνει μια ενισχυμένη φόρμουλα, με το Healthy Mix Foundation, τη νέα απόχρωση blush για περισσότερη λάμψη και φρεσκάδα στην όψη και ένα νέο look με την πούδρα Healthy Balance.

Healthy Mix Foundation: Με τη φρέσκια και ρευστή υφή του, χαρίζει λάμψη, αψεγάδιαστο πρόσωπο και διορθώνει τις μικροατέλειες. Είναι εξαιρετικά μαλακό, επιτρέπει στην επιδερμίδα ν’ αναπνέει και να νοιώθει ελαστική και άνετη για 8 ώρες. Το πρόσωπο αναζωογονείται και ομαλοποιείται, με διάρκεια μέχρι 16 ώρες. Διατίθεται σε 8 λαμπερούς τόνους. Healthy Mix Blush: Για φρέσκια και υγιή λάμψη, η Bourjois δημιούργησε μια νέα απόχρωση για όλους τους τύπους προσώπου, στη συσκευασία της συλλογής Little Round Pot! Απλώστε το στα μήλα και στα μάγουλα, σαν τελείωμα μετά το foundation. Το πρόσωπο ζωντανεύει αμέσως στο φρέσκο χρώμα του ροδάκινου. Healthy Balance Powder: Η Healthy Balance Unifying Powder σε νέα έκδοση! Για να ταιριάζει με το Healthy Mix Foundation, η συσκευασία της πούδρας συνδυάζει το κόκκινο της βιταμίνης με τα χαρακτηριστικά γραφικά των φρούτων. Το πλεονέκτημα που χαρίζει; Αποκαλύπτει τη λάμψη του προσώπου ενώ εγγυάται ματ όψη για 10 ώρες.

Η σειρά περιλαμβάνει επίσης: Healthy Mix Serum, Healthy Mix Corrector Concealer και Healthy Mix Mix Illuminating Touch Concealer.

Tags Bourjois, Healthy Mix, προσωπο, Ομορφια, Μακιγιαζ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6069 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2714 s // Total time: 2.8783 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X