Δύσκολες ώρες για την οικογένεια της Κάτιας Ταραμπάνκο που βρίσκονται στην Ουκρανία [βίντεο]


Δύσκολες ώρες για την οικογένεια της Κάτιας Ταραμπάνκο που βρίσκονται στην Ουκρανία [βίντεο]

Οι δηλώσεις που έκανε η μητέρα της. 

Για τις δραματικές έως εφιαλτικές ώρες που περνάει η οικογένεια της Κάτιας Ταραμπάνκο στην Ουκρανία, αναφέρθηκε το πρωί της Παρασκευής, 25 Φεβρουαρίου, η μητέρα της.

Η Ναταλία Χαβράχ, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα”, και εξομολογήθηκε το πώς το βιώνει η οικογένεια της η οποία βρίσκεται στην εμπόλεμη ζώνη της Ουκρανίας.

Διαβάστε ακόμα: Ruslana για πόλεμο: "Κύριε, άκουσε και δέξου τις προσευχές μου για την Ουκρανία" [εικόνα]

Συγκεκριμένα σχολίασε: "Βρίσκεται εκεί η μητέρα μου και η αδερφή. Έχω επικοινωνήσει μαζί τους και είναι καλά. Έχουν κλείσει την Μαριούπολη και δεν αφήνουν τους πολίτες να φύγουν. Η μάνα μου και η ανιψιά μου είναι στη Μαριούπολη και η αδερφή μου 15 χιλιόμετρα από εκεί και έχει δικό της σπίτι και δικό της υπόγειο. Πήγαν και μαζευτήκαν εκεί για να κάτσουν στο υπόγειο. Πως μπορώ να αισθάνομαι; Αγχώνομαι. Δεν κοιμάμαι. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, δεν μπορείς να βοηθήσεις"

Όπως δήλωσε η δημοσιογράφος της εκπομπής, Χρίσλα Γεωργακοπούλου, η Κάτια δεν έχει ενημερωθεί ακόμα για την κατάσταση που επικρατεί στην πατρίδα της, με την αποκάλυψη να γίνεται σύντομα. Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

 

 

Tags κατια Ταραμπάνκο, διασημοι, μητερα, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5943 s (228 Queries.) // Parse time: 2.5747 s // Total time: 5.1690 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X