Γιώργος Τσιάκκας: Τα αρνητικά σχόλια περί “αποβλάκωσης” και η αντίδρασή του!


Γιώργος Τσιάκκας: Τα αρνητικά σχόλια περί “αποβλάκωσης” και η αντίδρασή του!

Τι απάντησε ο γνωστός Κύπριος σεναριογράφος;   

Ένα μεγάλο όνειρο του Γιώργου Τσιάκκα υλοποιήθηκε τη φετινή τηλεοπτική σεζόν καθώς βγήκε στον αέρα η σειρά “Άγιος Παϊσιος” την οποία προετοίμαζε για αρκετά χρόνια. 

Διαβάστε ακόμα: Μαρία Τσιάκκα: Εξομολογείται πως είναι να συνεργάζεται με τους γονείς της, Γιώργο Τσιάκκα και Χριστίνα Παυλίδου 

Ο σεναριογράφος παραχωρώντας συνέντευξη στο περιοδικό “Down Town” και στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Χάμπαλη, κλήθηκε να σχολιάσει τα σχόλια που έκανε ο Πέτρος Τατσόπουλος, πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας περί αποβλάκωσης μέσα από έναν υποτιθέμενο διάλογο που έκανε με τον Άγιο, ξεσηκώνοντας τους εκπροσώπους της οργανωμένης εκκλησίας που τον κατηγόρησαν για προσβολή και ανηθικότητα απέναντι στο πρόσωπο του Αγίου.

Ο Άγιος χαιρόταν όταν τον αδικούσαν. Πιστεύω ότι θα αγκάλιαζε με περισσή αγάπη τον κύριο Τατσόπουλο. Πολλοί άνθρωποι που δήλωναν άθεοι τον πλησίασαν και τους μίλησε με πολλή αγάπη σεβόμενος πάντα την ελευθερία τους. Πολλοί από αυτούς έφυγαν αλλοιωμένοι. Διαφωνώ όμως με τις μηνύσεις και τα διάφορα που γράφονται. Όλος αυτός ο θόρυβος που δημιουργείται, είναι αχρείαστος, δεν ωφελεί κανέναν και δίνει την ευκαιρία στον κύριο Τατσόπουλο να επανέρχεται”, είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τσιάκκας ενώ ερωτηθείς να απαντήσεις αν ανέμενε τέτοιου είδους συμπεριφορές, είπε: “Ναι περίμενα ότι θα υπήρχαν τέτοιους είδους αντιδράσεις και συμπεριφορές”. 
 

Tags γιωργος τσιακκας, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0152 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3438 s // Total time: 3.3591 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X