Ναταλία Γερμανού: "Για κάποιους θα είμαι πάντα αυτή που πάει με μικρότερους" [βίντεο]


Ναταλία Γερμανού: "Για κάποιους θα είμαι πάντα αυτή που πάει με μικρότερους" [βίντεο]

\"Γερνάω κανονικότατα\"

Την Ναταλία Γερμανού, ακούσαμε να μιλάει στην Νατάσσα Γιάμαλη, και στο kontra24, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, το βράδυ της Τρίτης, 8 Μαρτίου.

Η παρουσιάστρια μεταξύ όσων είπε, αναφέρθηκε στο ελληνικό metoo, το bullying που έχει δεχτεί και δέχεται, αλλά απαντάει και σε εκείνους που λένε πως βγαίνει με πιο νεαρούς άνδρες από εκείνην.

Διαβάστε ακόμα: Η συγκινητική αποκάλυψη του Κοινοτάρχη Ξυλοφάγου μετά την επικοινωνία με τη Ναταλία Γερμανού [βίντεο]

Χαρακτηριστικά για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται, θέλησε να σχολιάσει τα ακόλουθα: "Πιστεύω ότι όσα χρόνια και αν περάσουν θα είμαι πάντα αυτή που της αρέσουν οι μικρότεροι άνδρες… Δε δίνεις ποτέ σημασία γιατί όταν κάποιος έχει πραγματικά λόγο να σε πολεμήσει το κάνει με άλλα όπλα σοβαρότερα, δε το κάνει με αυτό".

Και πρόσθεσε:"Γερνάω κανονικότατα. Κάνω βεβαίως ότι είναι δυνατόν για να το καθυστερήσω. Δε τα βάζει κανείς με τον χρόνο. Έχω ένα καλό κύτταρο από τους γονείς. Βοηθάω όπως μπορώ τον εαυτό μου αλλά οι μόνες μέρες που βάφομαι και είμαι αυτό που βλέπεται είναι το Σαββατοκύριακο. Τις υπόλοιπες ημέρες είμαι με φόρμες και τζιν, χωρίς μακιγιάζ, κάνω τη διατροφή μου, τρώω υγιεινά…". Δείτε το βίντεο πιο κάτω [06:00]

 

 

Tags ναταλια γερμανου, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, αντρες


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6457 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3186 s // Total time: 2.9643 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X