Βρεθήκαμε στην επίσημη παρουσίαση του φετινού μας τραγουδιού στην "Eurovision" με την Ανδρομάχη! [εικόνες & βίντεο]


Βρεθήκαμε στην επίσημη παρουσίαση του φετινού μας τραγουδιού στην "Eurovision" με την Ανδρομάχη! [εικόνες & βίντεο]

Όλα όσα έγιναν σε μια βραδιά με άρωμα \"Eurovision\".

Σε ρυθμούς “Eurovision”, κινείτο η χθεσινή βραδιά, καθώς για πρώτη φορά ακούσαμε και γνωρίσαμε την φετινή μας εκπρόσωπο στην 66η διοργάνωση του Ευρωπαϊκό διαγωνισμού τραγουδιού.

Στο gathering party που μας προσκάλεσε ο OGAE Κύπρου, είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά την γλυκιά Ανδρομάχη η οποία με την άφιξη της στο χώρο, ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους, λάτρεις του θεσμού, οι οποίοι την καταχειροκρότησαν.

Λίγο πριν τις 11 το βράδυ, η νεαρή εκπρόσωπός μας κατέφθασε στον χώρο όπου την περίμεναν οι δημοσιογράφοι και οι eurofans, και με ένα ζεστό χαμόγελο χαιρέτησε όσους βρέθηκαν εκεί για να την τιμήσουν με την παρουσία τους.

Διαβάστε ακόμα: Ακούστε για πρώτη φορά το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη φετινή Eurovision! 

Υπό τους ήχους του “Ela”, η Ανδρομάχη ήρθε και έκανε πανικό, αφού πολύ ευπρόσδεκτη και φιλική, φωτογραφήθηκε και συνομίλησε με τους δημοσιογράφους, στην πρώτη αυτή συνάντησή της με το κυπριακό κοινό, που για τους επόμενους μήνες θα είναι στο πλευρό της και θα την στηρίζει.

Εμείς με τη σειρά μας, της δώσαμε τις ευχές μας για αυτή τη μουσική περιπέτεια και διαδρομή που θα ανατρέξει το προσεχές διάστημα, με την ίδια να μας ευχαριστεί ιδαίτερα για τη στήριξη, και να μη κρύβει την ανυπομονησία της να ζήσει αυτο το όνειρο, που τόσο καιρό περίμενε.

Θυμίζουμε πως η Κύπρος μας πρόκειται να εμφανιστεί στον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης που θα γίνει στο Τορίνο της Ιταλίας, στις 12 Μαΐου.

Μέχρι τότε…. “Καλή Επιτυχία, Κύπρος”.

Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο καθώς και την gallery από την παρουσία μας στην πρώτη γνωριμία με την φετινή μας εκπρόσωπο στην “Eurovision”. 

 

 

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, eurovision, διασημοι, ανδρομαχη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7537 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3077 s // Total time: 3.0615 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X