Beyonce, JLo κι άλλοι στο The Sound of Change Live by Gucci


Beyonce, JLo κι άλλοι στο The Sound of Change Live by Gucci

Την 1η Ιουνίου η Beyonce, η JLo, ο John Legend κ.α. σε καλούν να κάνεις \"θόρυβο\" για τα δικαιώματα των γυναικών!  

Η φιλανθρωπική συναυλία Sound of Change Live θα πραγματοποιηθεί την 1η Ιουνίου στο Twickenham Stadium του Λονδίνου, στο πλαίσιο της καμπάνιας της Gucci, Chime for Change. Στόχος της συναυλίας, στην οποία θα πάρουν μέρος πολλά γνωστά ονόματα, είναι να συγκεντρώσει χρήματα και να ευαισθητοποιήσει τους ανθρώπους για τα προβλήματα των γυναικών σε ολόκληρο τον κόσμο.
Ηθοποιοί, καλλιτέχνες και ακτιβιστές ενώνονται σε μια σειρά από βίντεο, καλώντας τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να κάνουν “θόρυβο” για τη χειραφέτηση των γυναικών. Στα βιντεάκια θα δεις μερικούς από τους πιο ταλαντούχους ανθρώπους της καλλιτεχνικής σκηνής να διακηρύσσουν ότι οι ήχοι της προόδου, της σύνδεσης και της αλλαγής είναι επικείμενοι καθώς πλησιάζει η μεγάλη συναυλία.

Η Beyoncé Knowles-Carter δήλωσε πως: “Είμαι πραγματικά χαρούμενη που τόσοι καταπληκτικοί καλλιτέχνες και παρουσιαστές θα έρθουν για να υποστηρίξουν την καμπάνια την 1η Ιουνίου. Στόχος μας είναι να περάσουμε όμορφα και να ενισχύσουμε τις φωνές των κοριτσιών και των γυναικών σε όλο τον κόσμο”.

Tags Beyonce, JLO, The Sound of Change Live by Gucci, διασημοι, Gucci


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2061 s (249 Queries.) // Parse time: 0.5107 s // Total time: 2.7169 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X