“Απόδραση” στην Αθήνα με τη μαμά μου!


“Απόδραση” στην Αθήνα με τη μαμά μου!

Οικογενειακό ταξίδι αναψυχής!

Είναι κάποιες στιγμές που κάθεσαι και σκέφτεσαι για λίγο και λες ότι σου έλειψαν. Μια τέτοια στιγμή ήταν και ένα ταξίδι με την μαμά μου, οι δυο μας, όπως κάναμε όταν ήμουν μικρότερη. 

Χωρίς να χάσω λεπτό μπαίνω στο διαδίκτυο και κλείνω τα εισιτήρια στο τσακ μπαμ. Λόγω την πανδημίας αλλά και λόγω των γρήγορων ρυθμών που επικρατούν στις ζωές όλων μας πλέον ξεχνάμε να απολαμβάνουμε αλλά και να περνάμε ποιοτικό χρόνο με τους δικούς μας ανθρώπους.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από αυτό το μίνι ταξίδι και η μικρότερη της οικογένειας, η ξαδέρφη μου Δαμιανή. 

Ένιωσα ότι είχα ανάγκη να ξεφύγω και να πάω κάπου μαζί της, έτσι και έγινε. Ταξιδέψαμε μέχρι την Αθήνα, αγαπημένος προορισμός, κάναμε τις βόλτες μας στα υπέροχα σοκάκια στο κέντρο της πόλης, φάγαμε τις νοστιμιές της ελληνικής κουζίνας και διασκεδάσαμε. 

Λένε ότι τα απρόοπτα ταξίδια είναι και τα πιο ωραία. Και είναι! Τι πιο ωραίο από το να χαλαρώνεις και να γεμίζεις μπαταρίες έχοντας στις αποσκευές σου νέες αναμνήσεις που θα τις θυμάσαι για μια ζωή. 

Μπορεί το ταξίδι μας να ήταν σύντομο παρόλα αυτά ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμασταν και οι δύο. 

Love,

K. 

xx

Tags Κλέλια Γιασεμίδου, blog, BLOGGER, Αθηνα, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος, Ταξιδι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.7156 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3559 s // Total time: 2.0715 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X