Δέσποινα Βανδή: Μάθαμε την αντίδρασή της στις φήμες σχέσης Νικολαίδη - Παναγοπούλου


Δέσποινα Βανδή: Μάθαμε την αντίδρασή της στις φήμες σχέσης Νικολαίδη - Παναγοπούλου

Πως το σχολίασε η τραγουδίστρια:

To πρώτο σχόλιο στη φημολογούμενη σχέση του πρώην συζύγου της, Ντέμη Νικολαίδη με την παρουσιάστρια, Κατερίνα Παναγοπούλου διαβάσαμε πως έκανε Δέσποινα Βανδή, στο περιοδικό "Ciao". 

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα η τραγουδίστρια τοποθετήθηκε πάνω σε αυτό το ζήτημα, και στις φήμες αυτές, περί έρωτα του πρώην ποδοσφαιριστή, στο στενό οικογενειακό της περιβάλλον σε δείπνο που είχαν.

Διαβάστε ακόμα: Δέσποινα Βανδή: Το σχόλιο που της άφησε ο Βασίλης Μπισμπίκης κάτω από ανάρτησή της στο instagram [εικόνα]

Χαρακτηριστικά αυτό που φαίνεται να τους είπε ήταν: "Ήταν ώρα να συμβεί κι αυτό". 

Η Δέσποινα μάλιστα σχολίασε το γεγονός της διάψευσης εκ μέρους των όσων συνέβησαν καθώς όπως είπε στην παρέα της, "Ο Ντέμης πάντα έτσι ήταν. Δεν ήθελε ποτέ να ξέρει ο κόσμος τι κάνει στην προσωπική του ζωή".

Παρόλα αυτά μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Κατερίνα Παναγοπούλου την οποία θεωρεί πολύ αξιοπρεπή και πολύ σοβαρό άτομο. Η ίδια όπως είπε στην παρέα της εύχεται ολόψυχα να είναι ευτυχισμένος ο πρώην άντρας της με τον οποίο έζησαν έναν πολύ μεγάλο έρωτα και πέρασαν μαζί πολλά από τα σημαντικότερα χρόνια της ζωής τους.

 

*με πληροφορίες από youweekly.gr

Tags gossip, showbiz, celebrities, διασημοι, δεσποινα βανδη, ντεμης νικολαιδης, κατερινα παναγοπουλου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8151 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4748 s // Total time: 3.2900 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X