Η εγκυμοσύνη της Rihanna μέσα από 20 φωτογραφικά κλικ! 


Η εγκυμοσύνη της Rihanna μέσα από 20 φωτογραφικά κλικ! 

Παραδίδει μαθήματα στιλ κατά τη διάρκεια της κύησής της.  

Στις 31 Ιανουαρίου η είδηση πως η Rihanna και ο A$AP Rocky θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς έγινε viral, ιδιαίτερα οι φωτογραφίες της τραγουδίστριας με φουσκωμένη κοιλιά και αγκαλιά με τον σύντροφό της στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Το ζευγάρι κρατούσε μυστική την εγκυμοσύνη της τραγουδίστριας εντούτοις η αποκάλυψη έγινε με ένα πολύ όμορφο τρόπο. Στις εικόνες είδαμε την Riri να φοράει ένα oversized φούξια πανωφόρι, το οποίο ήταν ξεκούμπωτο στο σημείο της κοιλιάς της, την οποία είχε “στολίσει” με πολύχρωμα κοσμήματα για να κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακή την αποκάλυψη, ένα look που λόγω του φούξια χρώματος στο μπουφάν σχολιάστηκε από πολλούς πως περιμένει κοριτσάκι.

Και από εκείνην την ημέρα μέχρι και σήμερα, η Rihanna κάνει τις πιο εντυπωσιακές maternity εμφανίσεις οι οποίες δεν αφήνουν κανένα αδιάφορο. Η τραγουδίστρια σε κάθε της look γίνεται θέμα συζήτησης κι όχι άδικα αφού το κάθε outfit που επιλέγει είναι καλύτερο και πιο εκκεντρικό από το άλλο. Δείτε στη madamefigaro.cy 20 maternity looks της τραγουδίστριας. 

Tags Rihanna, εγκυος, εγκυμοσύνη, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9965 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3882 s // Total time: 3.3847 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X