Nυφικά παπούτσια: Οι τάσεις για το 2022!


Nυφικά παπούτσια: Οι τάσεις για το 2022!

Όλα όσα θέλεις να γνωρίζεις για το wedding look σου. 

Τα νυφικά παπούτσια είναι ένα από τα σημαντικότερα σημεία που πρέπει να προσέξει η μέλλουσα νυφούλα. Αρχικά, τα παπούτσια που θα επιλέξει πρέπει να είναι άνετα έτσι ώστε να μπορέσει να απολαύσει όλη την μέρα χωρίς δυσκολίες. Σαφώς, είναι βασικό με βάση την εποχή του γάμου, να επιλέξει έαν θα φορέσει ένα όμορφο ψηλοτάκουνο σάνδαλο ή μια κομψή γόβα. 

Διαβάστε ακόμα: Μικρές αλλά σημαντικές συμβουλές για την ημέρα του γάμου σου!

Νυφικά παπούτσια για το 2022! Για αυτήν τη χρονιά οι τάσεις που επικρατούν για τα νυφικά παπούτσια αποπνέουν ένα σοφιστικέ αλλά και ταυτόχρονα ρομαντικό αέρα.

Διαβάστε ακόμα: Πώς να βρεις το νυφικό των ονείρων σου;

Αρχικά, μια από τις επικρατέστερες τάσεις για τη φετινή χρονιά όσο αφορά τα νυφικά παπούτσια είναι οι φιόγκοι. Οι φιόγκοι αποτελούν μια γενικότερη μεγάλη τάση για τον κόσμο των γάμων το 2022. Σίγουρα είναι κάτι πολύ εντυπωσιακό και προσθέτει ρομαντισμό στο ολικό look της νύφης. Έτσι ανάλογα με το στιλ του γάμου σου μπορείς να επιλέξεις ένα όμορφο σάνδαλο με φιόγκο ή έαν είσαι από τις τολμηρές να επιλέξεις ένα statement σάνδαλο με ένα μεγάλο φιόγκο.

Μια άλλη τάση που επικρατεί είναι σαφώς τα glitter καθώς επίσης και τα διάφορα στρας που μπορούν να κοσμούν το νυφικό παπούτσι. Πέρα από τη λάμψη που χαρίζουν προσθέτουν κομψότητα και σίγουρα απογειώνουν το wedding look μιας νύφης.

Οποιαδήποτε τάση και αν επιλέξεις να ακολουθήσεις να θυμάσαι ως βασικό σημείο πως με ένα όμορφο άνετο νυφικό παπούτσι θα νιώθεις αλλά και θα είσαι η πρωταγωνίστρια της μέρας!

Από την Πόλυ Στυλιανού

Instagram: @polystylx

Facebook: @Makeup by Poly Stylianou

Photo Credits: @lydias_shoes

Tags παπούτσια, Γαμος, γαμηλια παπουτσια, fashion, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0096 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0339 s // Total time: 0.0435 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X