Τόνια Σωτηροπούλου: "Mπορώ να υιοθετήσω 35 κουνέλια και να μην κάνω ποτέ παιδιά" [βίντεο]


Τόνια Σωτηροπούλου: "Mπορώ να υιοθετήσω 35 κουνέλια και να μην κάνω ποτέ παιδιά" [βίντεο]

Η τοποθέτησή της για το ζήτημα της μητρότητας: \"Με θυμώνει αφάνταστα\"

Καλεσμένη στην εκπομπή "Κυψέλη", βρέθηκε χθες, Πέμπτη, 17 Μαρτίου, η Τόνια Σωτηροπούλου. 

Η Ελληνίδα ηθοποιός και πρόσφατα σύζυγος του Κωστή Μαραβέγια, πέραν του γάμου της, τοποθετήθηκε και στο θέμα της δημιουργίας οικογένειας, δίνοντας μια ιδιαίτερα ηχηρή, και ξεκάθαρη απάντηση, πάνω σε αυτό το ζήτημα. 

Διαβάστε ακόμα: Μαραβέγιας – Σωτηροπούλου: Το earthy chic σαλόνι του σπιτιού τους! [εικόνα]

Συγκεκριμένα, η Τόνια Σωτηροπούλου σχολίασε, δείχνοντας την ενόχληση της: "Αυτό είναι κάτι που υπάρχει πάντα και εμένα με θυμώνει αφάνταστα! Θεωρώ ότι είναι τρομερή αγένεια το να γράφει κάποιος σε φωτογραφία “α, έχεις φουσκωμένη κοιλιά είσαι έγκυος”. Αρχικά μπορεί οποιαδήποτε γυναίκα να μην μπορεί να κάνει παιδιά, έχω την τύχη να μην συμβαίνει σε μένα. Μπορεί να προσπαθεί και να μην το έχει καταφέρει. Μπορεί να μην θέλει σε αυτή τη φάση της ζωής της ή να μην θέλει και ποτέ[...]Αυτό είναι ουσιαστικά το στίγμα της πατριαρχίας που υπάρχει, το ότι μια γυναίκα, αφού φτάνει στα 35, δεν έχει πολύ χρόνο ακόμα για να κάνει παιδιά".

Kαι στη συνέχεια πρόσθεσε: "Μπορώ να κάνω ό,τι θέλω! Μπορώ να υιοθετήσω 35 κουνέλια αν εγώ θέλω να ζω με κουνέλια και να μην κάνω ποτέ παιδιά. Μπορώ να κάνω πέντε παιδιά ή μπορώ να υιοθετήσω παιδιά. Είναι δικό μου πρόβλημα και είναι δικό μου θέμα". Δείτε το βίντεο πιο κάτω [08:25]

 

 

Tags gossip,showbiz,celebrities,διασημοι,τονια σωτηροπουλου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5684 s (278 Queries.) // Parse time: 0.4944 s // Total time: 3.0628 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X