Δούκισσα Νομικού: Το photoshop που της έκαναν οι φωτογράφοι στην αρχή της καριέρας της!


Δούκισσα Νομικού: Το photoshop που της έκαναν οι φωτογράφοι στην αρχή της καριέρας της!

Το σημείο που “διόρθωναν” αντιμετωπίζοντάς το ως “ελάττωμα”.  

Η Δούκισσα Νομικού είναι μία από τις ομορφότερες Ελληνίδες καθώς τα χαρακτηριστικά της εντυπωσιάζουν και αρκετοί την έχουν εκθειάσει δημόσια για την εξωτερική της εμφάνιση.

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε πρόσφατα μέσω instagram φωτογραφία από την παιδική της ηλικία όπου φαίνεται εντονότερα η διχρωμία που έχει στα μάτια με την ίδια να έχει μιλήσει ξανά για το συγκεκριμένο, σπάνια φαινόμενο. 

Μάλιστα σε ανάρτηση που έκανε σε story επεσήμανε πως στην αρχή της καριέρας της ως μοντέλο, οι φωτογράφοι επέλεγαν να κάνουν photoshop στα μάτια της προκειμένου να έχουν ίδιο χρώμα κάτι που στο μέλλον η ίδια στο μέλλον απαγόρευσε να γίνεται.

“Έχουν διαφορετικό χρώμα. Το ένα είναι πράσινο και το άλλο μπλε. Μικρή, φαινόταν πολύ πιο έντονα. Τώρα όχι τόσο. Όταν ξεκίνησα να δουλεύω στη μόδα, οι φωτογράφοι έκαναν photoshop για να είναι το ίδιο χρώμα. Δεν ξέρω γιατί. Το θεωρούσαν μάλλον “ελάττωμα”. Κάποια στιγμή τους είπα να σταματήσουν να το αλλάζουν”, εξομολογήθηκε η Δούκισσα Νομικού. Δείτε πιο κάτω τη σχετική ανάρτηση: 


 

Tags δουκισσα νομικου, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2895 s (278 Queries.) // Parse time: 0.6142 s // Total time: 3.9037 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X