Mαρία Μουστάκα: Το ειρωνικό ποστ για τα όσα είπε ο Κρίστοφερ Γκρέκο στις κατηγορίες για την κόρη τους


Mαρία Μουστάκα: Το ειρωνικό ποστ για τα όσα είπε ο Κρίστοφερ Γκρέκο στις κατηγορίες για την κόρη τους

Η εικόνα που ρίχνει περισσότερο λάδι στη φωτιά

Δεν έχει τέλος η κόντρα που άνοιξε η ηθοποιός Μαρία Μουστάκα με τον ηθοποιό και πρώην σύντροφο της Κρίστοφερ Γκρέκο. Όλα άρχισαν όταν εκείνη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Ήρθε κι έδεσε» και ανέφερε πως: "Το μωρό το μεγαλώνω μόνη μου, δεν έχω αρκετή βοήθεια από την άλλη πλευρά, σχεδόν καθόλου. Προσπαθούμε να κρατούμε τις ισορροπίες για το μωρό, μέχρι εκεί. Έχει πάρα πολλές υποχρεώσεις οπότε μπαίνει σε δεύτερη τρίτη μοίρα το μωρό. Για μένα όμως δεν ισχύει αυτό. Δεν έχω πλέον τίποτα άλλο να πω. Ξέρεις ,μερικές φορές είναι καλό να μιλούμε αλλά και να σιωπούμε. Άμα βλέπεις ότι κάποια πράγματα τα συζητάς μία δύο πέντε δέκα φορές και δεν βρίσκεις ανταπόκριση τι άλλο να κάνεις!".

Διαβάζοντας τις πιο πάνω κατηγορίες ο Κρίστοφερ Γκρέκο έγινε έξαλλος και δίνοντας τη δική του εκδοχή στην ίδια εκπομπή το πρωί της Τετάρτης, 23 Μαρτίου διέψευσε την πρώην του λέγοντας πως: "Στις αρρώστιες της μικρής, όταν είχε κάτι ήμουν δίπλα της στα πάντα. Ήταν τόσο υπερπροστατευτική, που όταν έγινε 3,5 χρονών η μικρή την πήρα μόνος μου να πάμε έναν περίπατο και της λέω αυτά τα πράγματα δεν είναι σοβαρά. Κάποτε αν ακούει τη Μαρία να μου μιλά έντονα στο τηλέφωνο, να λέει καμιά κουβέντα παραπάνω επηρεάζεται η μικρή και μου μιλά το ίδιο. Βγαίνουμε από μία καφετέρια με τη μικρή και είναι μία παρέα και μου μιλούν. Φεύγοντας γυρίζει πίσω η μικρή και τους λέει “Δεν είναι έτσι όπως νομίζετε είναι τρελός”».

Η συνέχεια δόθηκε πριν από λίγο όταν η Μαρία Μουστάκα έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook: "Γελάει και το παρδαλό κατσίκι!!" αναφερόμενη στις δηλώσεις του πρώην συντρόφου της. Δείτε σπιο κάτω gallery την ανάρτηση:

Tags μαρια μουστακα, κριστοφερ γκρεκο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0985 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3092 s // Total time: 3.4077 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X