Η Αγγελική Νικολούλη για πρώτη φορά ξεκαθαρίζει αν ισχυεί το γεγονός πως όταν φοράει κόκκινα γνωρίζει τον δολοφόνο


Η Αγγελική Νικολούλη για πρώτη φορά ξεκαθαρίζει αν ισχυεί το γεγονός πως όταν φοράει κόκκινα γνωρίζει τον δολοφόνο

Επικοινωνεί \"σιωπηλά\" με τους τηλεθεατές της;

Έχουμε δει πολλές φορές, σε πολύκροτες υποθέσεις μυστηρίου με τις οποίες καταπιάνεται συνήθως, την Αγγελική Νικολούλη να φοράει κόκκινο χρώμα στα ρούχα της όταν εμφανίζεται στην εκπομπή της Φως στο Τούνελ.  

Τώρα τελευταία δε, που όλη η Ελλάδα είναι στραμμένη στην υπόθεση με τον μυστηριώδη θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα, οι φήμες... οργιάζουν ότι κάθε φορά που η Μις Μαρπλ της Ελληνικής τηλεόρασης φοράει κόκκινο στα ρούχα της, είτε πρόκειται να μας προετοιμάσει για κάποια μεγάλη αποκάλυψη που θα μας σοκάρει, είτε επικοινωνεί... σιωπηλά με τους φανατικούς θαυμαστές της για να τους ενημερώσει πως γνωρίζει ήδη τον δολοφόνο της υπόθεσης.

Τελικά, τι πραγματικά ισχύει; Γιατί η Αγγελική Νικολούλη, από την ημέρα που καταπιάστηκε με την υπόθεση της Πάτρας, έχει φορέσει ήδη δύο φορές σακάκι σε κόκκινο χρώμα.

Τι απαντάει η ίδια; Δείτε τι είπε σε συνέντευξή της στη Real...

Έχετε φανατικούς θαυμαστές οι οποίοι σας μελετούν… Τελευταία κυκλοφορεί ο εξής μύθος: «Όταν η Νικολούλη φορά κόκκινα, ξέρει τον δολοφόνο». Τελικά ισχύει ότι οι ενδυματολογικές επιλογές σας μαρτυρούν στοιχεία για την υπόθεση;

Το διάβασα και εγώ και γέλασα! Φυσικά και δεν συμβαίνει αυτό. Η επιλογή των ρούχων μου έχει να κάνει περισσότερο με τη διάθεσή μου. Η αλήθεια είναι ότι σε υποθέσεις μυστηρίου που απαιτούν δύσκολη έρευνα και ισορροπίες ακροβάτη, επιλέγω το κόκκινο. Με το μαύρο δεν τα πάνε καλά οι τηλεθεατές…

 

*πηγή:gossiptv.gr

Tags gossip, showbiz, celebrities, αγγελική νικολούλη, Ρούχα, κοκκινα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1755 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3747 s // Total time: 2.5502 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X