Ανδρομάχη Δημητροπούλου: Η μεγαλύτερη δυσκολία που πιστεύει πως θα έχει στη "Eurovision"


Ανδρομάχη Δημητροπούλου: Η μεγαλύτερη δυσκολία που πιστεύει πως θα έχει στη "Eurovision"

\"Μόλις έμαθα πως θα πάω στην Eurovision\" όλα ήταν τέλεια μέσα μου\"

Την Ανδρομάχη Δημητροπούλου, που πρόκειται να μας εκπροσωπήσει στον φετινό διαγωνισμό της "Eurovision", με τραγούδι "Ela", φιλοξένησε σε πρόσφατο τεύχος του, το περιοδικό "DownTown". 

Η νεαρή τραγουδίστρια μιλώντας στον δημοσιογράφο, Κωνσταντίνο Χάμπαλη, για την όμορφη αυτή εμπειρία που πρόκειται να ζήσει με τα χρώματα της Κύπρου, αποκάλυψε ποια θεωρεί πως θα είναι η μεγαλύτερη δυσκολία που αναμένεται να αντιμετωπίσει στο ταξίδι της στο Τορίνο, της Ιταλίας.

Διαβάστε ακόμα: Βρεθήκαμε στην επίσημη παρουσίαση του φετινού μας τραγουδιού στην "Eurovision" με την Ανδρομάχη! [εικόνες & βίντεο]

Συγκεκριμένα η Ανδρομάχη σχολίασε: "Μόλις έμαθα πως θα πάω στην Eurovision" όλα ήταν τέλεια μέσα μου. Ούτε άγχος, ούτε αμφισβήτηση υπήρχε για τον εαυτό η τις ικανότητές μου. Έπρεπε, όμως να πειθαρχήσω σε όλη αυτή την κατάσταση.Κι εκείνη τη στιγμή ήταν που είπα ότι "τώρα αρχίζουν τα δύσκολα[...]Όσο θυμάμαι τον ευατό μου, κοιμάμαι πάρα πολύ αργά. Άρα, η μεγαλύτερη μου δυσκολία θα είναι ο ύπνος. Θα πρέπει να κοιμάμαι νωρίς για να ξυπνάω νωρίς". 

Tags gossip, showbiz, celebrities, ανδρομαχη, διασημοι, eurovision


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7949 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2783 s // Total time: 3.0732 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X