Ο Μάρκος Σεφερλής απάντησε μετά τον χαμό για τη νέα του σειρά: “Δεν μπορεί να με αγγίξει κανείς”


Ο Μάρκος Σεφερλής απάντησε μετά τον χαμό για τη νέα του σειρά: “Δεν μπορεί να με αγγίξει κανείς”

Η αναφορά στη δικαστική νίκη του στην κόντρα με την Έλενα Ακρίτα.  

Σάλο και διχασμό προκάλεσε η προβολή του πρώτου επεισοδίου “Super Mammy” με πρωταγωνιστή τον Μάρκο Σεφερλή, με κάποιους διαλόγους να χαρακτηρίζονται σεξιστικοί και προκλητικοί όσον αφορά στο μήνυμα που ήθελαν να μεταδώσουν. 

Ο γνωστός κωμικός δημοσίευσε την απάντησή του, χθες, 8 Απριλίου, μέσω βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Μου έχετε στείλει άπειρα μηνύματα γιατί δεν βγαίνω να απαντήσω σε όλα αυτά που μου προσάπτουν τις τελευταίες ημέρες. Εδώ δεν βγήκα να πανηγυρίσω  για τη σαρωτική νίκη μου εναντίον της κυρίας Ακρίτα στη δικαστική διαμάχη που είχαμε μεταξύ μας κατά την οποία με μία απόφαση οδοστρωτήρα της ελληνικής δικαιοσύνης καταδικάστηκε για όλους αυτούς τους ψευδείς, συκοφαντικούς, δυσφημιστικούς, υβριστικούς χαρακτηρισμούς εναντίον μου. Και παρά την καταδικαστική απόφαση συνεχίζει να εξαπολύει τους ίδιους χαρακτηρισμούς”, είπε ο Μάρκος Σεφερλής όσον αφορά στη δικαστική διαμάχη με την Έλενα Ακρίτα.

Κατόπιν, σχολιάζοντας τα αρνητικά σχόλια που δέχεται, ανέφερε: “Έχουν ένα και μοναδικό στόχο, να σταματήσει να υπάρχει ο Σεφερλής. Γιατί κάνει τον κόσμο να γελάει. Αυτοί οι άνθρωποι δεν θέλουν να βλέπουν τον κόσμο να γελάει. Και ο Σεφερλής το κάνει χρόνια αυτό και με μεγάλη επιτυχία, όπως έχει αποδειχθεί. Με την αγάπη σας δημιουργείτε μια ασπίδα προστασίας γύρω μου και δεν μπορεί να με αγγίξει κανείς”. Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο:  


 

Tags Μάρκος Σεφερλής, ελενα ακριτα, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, super mammy


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5733 s (230 Queries.) // Parse time: 1.5636 s // Total time: 4.1369 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X