Ιωάννα Μαλέσκου: "Τα καλλιστεία, δεν ορίζουν την προσωπικότητα μου" [βίντεο]


Ιωάννα Μαλέσκου: "Τα καλλιστεία, δεν ορίζουν την προσωπικότητα μου" [βίντεο]

Όσα είπε για την παρουσία της στον διαγωνισμό ομορφιάς το 2003.

Στη σημερινή εκπομπή του "Love it", η Ιωάννα Μαλέσκου, αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην περίοδο που έλαβε μέρος στα καλλιστεία της Κρήτης.

Η παρουσιάστρια αρχικά αν και εξήγησε πως για αυτό το θέμα δεν θέλει να μιλάει μιας και δεν της αρέσει, αφού υποστήριξε πως ήταν "μια άλλη κοπέλα", είπε τα εξής: "Δεν είναι καλό να θέλεις να είσαι αφοριστικός ή να βγάζεις τελείως από τη ζωή σου αυτό το κομμάτι. Εγώ παραδείγματος χάριν δεν θέλω να μιλάω για τα καλλιστεία που ήμουν κοριτσάκι, το 2013. Ήμουν μια άλλη κοπέλα, άλλες οι προσλαμβάνουσες μου, χωρίς να σημαίνει ότι έχω κάτι με τον θεσμό των καλλιστείων".

Διαβάστε ακόμαΚατερίνα Καινούργιου: Την μπέρδεψαν on air με την Ιωάννα Μαλέσκου - Πως αντέδρασε; [βίντεο]

Και πρόσθεσε: "Δεν μου αρέσει να μιλάω για τα Καλλιστεία, γιατί αυτά δεν ορίζουν ούτε καθορίζουν την πορεία και την προσωπικότητα μου. Πολλοί άνθρωποι και δημοσιογράφοι θέλουν εμμονικά, αναδρομικά να ανασύρουν και να "χτυπάνε" για άλλους λόγους μια συμμετοχή σου.Δεν μετανιώνουμε για οτιδήποτε κάνουμε, ειδικά αν κάποια πράγματα είναι αναστρέψιμα. Δεν ορίζει, δεν χαρακτηρίζει και δεν διαγράφει αυτά τα οποία πρόκειται να κάνεις στο μέλλον ή είσαι εσύ".Στο βίντεο πιο κάτω μπορείτε να δείτε την εμφάνιση της από τον συγκεκριμένο διαγωνισμό ομορφιάς:

 

 

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, ιωαννα μαλεσκου, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1454 s (231 Queries.) // Parse time: 1.6342 s // Total time: 4.7796 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X