Ιδέες για να οργανώσετε το bachelorette πάρτι σας! 


Ιδέες για να οργανώσετε το bachelorette πάρτι σας! 

Σας δίνουμε το inspo για τη διοργάνωση ενός bachelorette που θα σας μείνει αξέχαστο!  

Το Bachelorette ή αλλιώς Ηens party είναι η ευκαιρία της νύφης να περάσει ποιοτικό χρόνο με τις φίλες της, να διασκεδάσουν και να ξεφαντώσουν, προετοιμάζοντας έτσι το έδαφος για τη μεγάλη ημέρα. Όσον αφορά στο Bachelorette party υπάρχουν πάρα πολλές και μοναδικές ιδέες όπου η κάθε νύφη μπορεί να επιλέξει… Εμείς βρήκαμε λοιπόν τις πιο πολυσυζητημένες (αλλά και ασυνήθιστες) και trendy ιδέες για να δημιουργήσεις ένα bachelorette party που θα σου μείνει αξέχαστο!

1. Wine Tasting

Εάν αγαπάς το καλό και ποιοτικό κρασί τι καλύτερο από το να κάνετε γευσιγνωσία κρασιών όπου μπορεί να τα συνοδέψετε με νόστιμα platters από τυριά και φρούτα. Η γευσιγνωσία γίνεται σε διάφορα οινοποιεία και συγκεκριμένα υπάρχουν διάφορα οινοποιία που προσφέρουν αυτή την ευκαιρία. Αρκεί μόνο να είστε λάτρης των κρασιών!

2. Picnic 

Μιας και οδεύουμε προς το καλοκαίρι και ο καιρός γίνεται  όλο και πιο ηλιόλουστος τι καλύτερο από ένα picnic σε ένα ωραίο μέρος; Βρείτε ένα ήσυχο μέρος όπου θα μπορείτε να κάνετε το picnic σας. Μπορείτε να ετοιμάσετε διάφορα καλούδια και να διακοσμήσετε τον χώρο με όμορφα props έτσι ώστε να βγάλετε καταπληκτικές φωτογραφίες… για αυτό και σαφώς χρειάζεστε ένα ωραίο instagrammable χώρο για να απογειώσει την όλη εμπειρία.

3. Spa

Για την απόλυτη χαλάρωση τι θα ήταν ιδανικότερο από μια επίσκεψη σε ένα Spa; Εκεί μπορείτε να χαλαρώσετε κάνοντας διάφορες περιποιήσεις όπως ένα καθαρισμό προσώπου ακόμη και μασάζ. Σίγουρα, είναι μια επιλογή όπου πολλές φίλες θα λατρέψουν και ειδικότερα η νύφη αφού αυτή η ημέρα θα της προσφέρει την απόλυτη ευκαιρία χαλάρωσης και διασκέδασης.

4. Εscape Room

Κάτι τελείως διαφορετικό που σίγουρα ταιριάζει σε τολμηρές νύφες είναι το escape room. Εάν σας αρέσει η δράση και σίγουρα το πολύ γέλιο τότε γιατί όχι να μην δοκιμάσετε την εμπειρία ενός escape room; Σίγουρα θα σας προσφέρει μεγάλη διασκέδαση και είναι μια μοναδική εναλλακτική πρόταση για Bachelorette party… να θυμάστε όμως να ντυθείτε ανάλογα!

Από την Πόλυ Στυλιανού

Instagram: @polystylx

Facebook: @Makeup by Poly Stylianou

Tags bachelorette party, hens party, πολυ στυλιανου, Γαμος, Νυφη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1180 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3310 s // Total time: 2.4489 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X