Ετοιμάζουμε βαλίτσες και ανυπομονούμε για το ταξίδι μας!


Ετοιμάζουμε βαλίτσες και ανυπομονούμε για το ταξίδι μας!

\"Απόδραση\" για το Πάσχα. 

Ποιος δεν ονειρεύεται να βρεθεί κάπου μακριά, μαζί με αγαπημένα πρόσωπα, να επισκεφθεί άγνωστα μέρη και να απολαύσει τον ήλιο και την θάλασσα; Να αδράξει την ευκαιρία για λίγες στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης; Ναι, καλά κατάλαβες. Ήρθε η ώρα να δραπετεύσουμε, άρα ετοιμάζουμε βαλίτσες μοναχά… για τους τέσσερις μας!  Δύο εμείς και δύο οι γονείς μου καθώς δεν θα είμαστε μόνοι σε αυτό το ταξίδι.

Σχέδια για ταξίδια πολλά, μέρη ακόμα περισσότερα. Τι κάνεις όμως όταν έρχεται εκείνη η δύσκολη στιγμή; Η στιγμή της βαλίτσας! Εμένα προσωπικά με πιάνει ένας πονοκέφαλος. Τι να πάρω ώστε να έχω λιγότερες αποσκευές αλλά ταυτόχρονα να μην μου λείψει και τίποτα; Τι καιρό θα κάνει άραγε; Μήπως πρέπει να πάρω κι άλλα ρούχα σε περίπτωση που τα χρειαστώ;

Όλες αυτές και άλλες πολλές ερωτήσεις μπερδεύουν το μυαλό μου όταν έρχεται η στιγμή της βαλίτσας και σήμερα είναι μια τέτοια μέρα. Θα προσπαθήσω να ακολουθήσω μερικούς κανόνες που βρήκα στο διαδίκτυο "how to travel light", κάτι το οποίο ποτέ δεν καταφέρνω, και όταν ολοκληρώσω το έργο της βαλίτσας θα σας ενημερώσω μέσα από τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram.

Wish me luck!

Υ.Γ. Εύχομαι στον κάθε ένα ξεχωριστά Καλή Ανάσταση και να κάνετε αυτό που θα σας ευχαριστήσει και θα σας χαλαρώσει περισσότερο!

Love,

K. 

xx
 

Tags Κλέλια Γιασεμίδου, διασημοι, blog, BLOGGER, Ταξιδι, πασχα, showbiz, showbiz cy, showbiz κύπρος, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0158 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3497 s // Total time: 2.3655 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X