Cristiano Ronaldo – Georgina Rodriguez: Η πρώτη εικόνα της νεογέννητης κόρης τους στο σπίτι! 


Cristiano Ronaldo – Georgina Rodriguez: Η πρώτη εικόνα της νεογέννητης κόρης τους στο σπίτι! 

Τα πρώτα λόγια του ζευγαριού μετά την έξοδο από το μαιευτήριο και τις δύσκολες στιγμές που βίωσαν.  

Τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής τους πέρασαν ο Cristiano Ronaldo και η σύντροφός του, Georgina Rodriquez καθώς ένα από τα δίδυμα μωρά τους και συγκεκριμένα ο γιος τους πέθανε στη γέννα.

Διαβάστε ακόμα: Cristiano Ronaldo: Το χειροκρότημα των οπαδών ως ένδειξη συμπαράστασης σε εκείνον και στην οικογένεια του [βίντεο]

Η είδηση σκόρπισε θλίψη στους θαυμαστές του ποδοσφαιριστή κι όχι μόνο. Με μια κοινή τους ανακοίνωση, το ζευγάρι μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους τα θλιβερά νέα.

Σήμερα, 22 Απριλίου με μια νέα ανάρτηση μας ενημέρωσε πως η Georgina Rodriquez επέστρεψε στο σπίτι και μαζί έβγαλαν την πρώτη τους οικογενειακή φωτογραφία με τα παιδιά του ποδοσφαιριστή.

Στην εικόνα βλέπουμε τον Ronaldo να κρατάει αγκαλιά την κορούλα του. Μια πολύ όμορφη και τρυφερή εικόνα την οποία συνόδεψε με την εξής λεζάντα: “Σπίτι μου σπιτάκι μου. Η Gio και το κοριτσάκι μας είναι επιτέλους μαζί μας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους για όλα τα καλά λόγια και τις χειρονομίες. Η υποστήριξή σας είναι πολύ σημαντική και όλοι νιώσαμε την αγάπη και τον σεβασμό που τρέφετε για την οικογένειά μας. Τώρα είναι καιρός να είμαστε ευγνώμονες για τη ζωή που μόλις καλωσορίσαμε σε αυτόν τον κόσμο”. Δείτε στη madamefigaro.cy τη σχετική εικόνα. 
 

Tags cristiano ronaldo, georgina rodriguez, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0784 s (233 Queries.) // Parse time: 1.5933 s // Total time: 4.6717 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X