Caffè Nero... Πραγματικός καφές!


Caffè Nero... Πραγματικός καφές!

Θα τον δοκιμάσεις στην παραλία Μακένζι και η γεύση του σίγουρα θα σου μείνει αξέχαστη. Αυτός ο καφές είναι σαν τον έρωτα!

Επιτέλους, το Caffè Nero ήρθε στην Κύπρο. Το αγαπημένο cafè Žκρύβει μια υπέροχη φιλοσοφία που αναγνωρίζεται και εκτιμάται από όλους τους ευχαριστημένους πελάτες του ανά τον κόσμο. Μια φιλοσοφία τόσο απλή, μα τόσο ουσιαστική. Καλός καφές, φιλόξενη ατμόσφαιρα, καλό φαγητό και προσωπική εξυπηρέτηση. Στο Caffè Nero ξέρουν ότι είσαι μοναδικός. Και το καλύτερο; Σου το δείχνουν!
Ο καφές
Η φιλοσοφία του Caffè Nero είναι πολύ απλή και περιορίζεται φυσικά στον ίδιο τον καφέ, ο οποίος επιλέγεται προσεκτικά και ακολούθως αναμειγνύεται με το βραβευμένο χαρμάνι Nero. Η βάση του καφέ που προσφέρει το Caffè Nero είναι ο εσπρέσο. Άλλωστε, η καλή μέρα ξεκινά πάντα με ένα εσπρέσο, δυνατό και ιταλικό! Η εταιρεία επενδύει στους υψηλής ποιότητας καφέδες που παρασκευάζονται με το ξεχωριστό αυτό, ιταλικού τύπου, χαρμάνι. Γι' αυτό άλλωστε και το καβουρντίζουν στα δικά τους καφεκοπτεία βάσει των δικών τους προδιαγραφών. Έτσι ο καφές στο Caffè Nero έχει πιο πλούσιο άρωμα, πιο ζωντανή γεύση καφέ και 2 δόσεις εσπρέσο στο κανονικό και το μεγάλο μέγεθος! Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μη χάνεται η γεύση του καφέ, ακόμα και όταν βάλεις πολύ γάλα. Ο εσπρέσο είναι ένας καφές με γεμάτη γεύση, που καλύπτεται από μια χρυσή κρέμα. Ο σωστός εσπρέσο ωστόσο, έχει ακόμη αξέχαστο άρωμα και γεύση η οποία κρατά στο στόμα για πολύ ώρα. Ο καφές δε του Caffè Nero είναι φτιαγμένος με τον ιταλικό τρόπο, είναι γεμάτος, αρωματικός, πλούσιος και δυνατός. Από τον πιο απλό καφέ μέχρι τον καπουτσίνο και τις περίεργες συνταγές του Caffè Nero, η γεύση του εσπρέσο δεν χάνεται, αλλά αντίθετα ισχυροποιείται και αναδεικνύεται με στόχο πάντα τη δική σου απόλαυση. Οι μηχανές που χρησιμοποιούνται είναι ιταλικές και όχι αυτοματοποιημένες, ακριβώς για να αναδείξουν οι μπαρίστες το ταλέντο τους στην παρασκευή όχι μόνο του τέλειου καφέ, αλλά και του καφέ στα δικά σου μέτρα.
Οι άνθρωποι
Στο Caffè Nero οι εργαζόμενοι είναι το κλειδί της επιτυχίας, γιατί φροντίζουν για την καλύτερη εξυπηρέτησή σου. Εδώ θα συναντήσεις θετικότητα, χαρά και πραγματική φιλοξενία. Γιατί η εταιρεία αναζητά ανθρώπους φιλικούς, ευπροσήγορους και πάνω από όλα ανθρώπους που να νοιάζονται για σένα τον πελάτη. Το εργατικό δυναμικό εκπαιδεύεται όχι μόνο στην εξυπηρέτηση αλλά και στο πώς να φτιάχνει τον τέλειο καφέ. Άλλωστε, η Caffè Nero έχει ψηφιστεί τα τελευταία 9 χρόνια ως η Νο 1 εταιρεία καφέ στη Μεγάλη Βρετανία!
Η ατμόσφαιρα
Ο σχεδιασμός του ντεκόρ και η ατμόσφαιρα που υπάρχει εντός των Caffè Nero είναι μοναδική. Σκοπός είναι να γίνει το σημείο συνάντησης, ένα καφέ με φιλική ατμόσφαιρα και ευρωπαϊκό στυλ, που να μην αποτελεί όμως παραφωνία στην τοπική κοινωνία. Ένας χώρος για να χαλαρώσεις, να απολαύσεις και να ζήσεις όμορφες στιγμές με τους φίλους σου.

Περισσότερα στο Time Out Cyprus.

Tags Caffè Nero, καφε, φαγητο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8324 s (234 Queries.) // Parse time: 1.5679 s // Total time: 4.4002 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X