H μαγνητοσκοπημένη κατάθεση του θυρωρού που προκάλεσε γέλια στον Johnny Depp


H μαγνητοσκοπημένη κατάθεση του θυρωρού που προκάλεσε γέλια στον Johnny Depp

Όλοι στην αίθουσα δικαστηρίου ξέσπασαν σε γέλια.

Η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον Johnny Depp και την Amber Heard βρίσκεται σε εξέλιξη και από τη στιγμή που βιντεοσκοπείται, το κοινό έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει στιγμιότυπα από τη δίκη, που απ’ό,τι φαίνεται θα μείνει στην ιστορία για πολλούς λόγους.

Πρόσφατα, ένα βίντεο έκανε τον γύρο του διαδικτύου, όπου ο Johnny Depp φαίνεται να μην μπορεί να συγκρατήσει τα γέλια του κατά τη διάρκεια της δικαστικής διαδικασίας. Πιο αναλυτικά, τον λόγο έχουν πάρει διάφοροι μάρτυρες οι οποίοι βρίσκονταν κοντά στο ζευγάρι την περίοδο που οι ηθοποιοί ήταν παντρεμένοι, προσπαθώντας να δώσουν περισσότερες πληροφορίες πάνω στο θέμα. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο θυρωρός του κτιρίου που έμεναν η Heard και ο Depp, Alejandro Romero, ο οποίος πρόσφερε στο κοινό του δικαστηρίου στιγμές γέλιου.

Ειδικότερα, ο Romero εμφανίστηκε σε ένα μαγνητοσκοπημένο βίντεο που αποτελούσε την κατάθεσή του, ενώ βρισκόταν στον δρόμο, οδηγώντας ένα φορτηγό και καπνίζοντας το ηλεκτρονικό του τσιγάρο. Ο κωμικός τρόπος με τον οποίο ο μάρτυρας φερόταν και αυτά που έλεγε, προξένησαν γέλιο στον Depp, ο οποίος δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί. Το ίδιο φυσικά συνέβη και με τους υπόλοιπους παρευρισκομένους, οι οποίοι με τη σειρά τους γέλασαν στα σχόλια του μάρτυρα.

Ο Romero, μεταξύ άλλων, δήλωσε πως δεν είχε παρατηρήσει καμία μελανιά ή σημάδι στο πρόσωπο της Heard, καθώς αν συνέβαινε κάτι τέτοιο θα το θυμόταν. Παράλληλα, ο θυρωρός του κτιρίου δήλωσε πως έχει κουραστεί από όλη την υπόθεση και θα ήθελε να τελειώνει με την κατάθεση. “Ξέρω πως μου στείλατε όλα αυτά τα χαρτιά για να τα δω και θα είμαι ειλικρινής, δεν ήθελα να τα δω γιατί είναι πολλά”, είπε χαρακτηριστικά ενώ πρόσθεσε πως “είμαι κουρασμένος. Δεν θέλω να έχω σχέση με αυτή την υπόθεση. Όλοι έχουμε προβλήματα και δεν θέλω να σχετίζομαι άλλο με αυτό”.

Όπως σχολίασε η συνήγορος της Heard, Elaine Bredehoft, “ήταν η πιο παράξενη κατάθεση που έχω πραγματοποιήσει”, με τη δικαστή Penney Azcarate να συμφωνεί πως δεν είχε δει ποτέ ξανά κάτι παρόμοιο. Δείτε στη madamefigaro.cy το σχετικό βίντεο: 

Tags gossip, showbiz, celebrities, Johnny Depp, amber heard, δίκη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2334 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3411 s // Total time: 2.5745 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X