Η πριγκίπισσα Charlotte γιορτάζει τα 7α γενέθλιά της μέσα από τον φακό της μητέρας της, Kate Middleton


Η πριγκίπισσα Charlotte γιορτάζει τα 7α γενέθλιά της μέσα από τον φακό της μητέρας της, Kate Middleton

Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge δημοσίευσαν νέες φωτογραφίες προς τιμήν των γενεθλίων της κόρης τους.

Προς τιμήν των 7ων γενεθλίων της Charlotte που είναι σήμερα, Δευτέρα, 2 Μαΐου, οι περήφανοι γονείς Kate Middleton και πρίγκιπας William δημοσίευσαν νέες φωτογραφίες της πριγκίπισσας οι οποίες τραβήχτηκαν από τη μαμά Kate.

“Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge είναι στην ευχάριστη θέση να μοιραστούν δυο φωτογραφίες της πριγκίπισσας Charlotte ενόψει των έβδομων γενεθλίων της που είναι αύριο”, ανέφερε το ζευγάρι σε δήλωση την Κυριακή, 1 Μαΐου.

Τα γλυκά πορτρέτα τραβήχτηκαν στο Νόρφολκ αυτό το σαββατοκύριακο από την Kate, η οποία επίσης μόλις γιόρτασε την 11η επέτειο του γάμου της με τον William την Παρασκευή, 29 Απριλίου.

Η Charlotte, η οποία μοιάζει καταπληκτικά στο πρίγκιπα William, χαμογελά καθώς ποζάρει σε ένα λιβάδι στην εξοχική κατοικία της οικογένειας, το Anmer Hall. Σε μια φωτογραφία, αγκαλιάζει το νέο σκυλάκι των Cambridges. Ο William και η Kate υιοθέτησαν ένα κόκερ σπάνιελ από τον αδερφό της Kate, James Middleton το περασμένο φθινόπωρο μετά τον θάνατο του αγαπημένου τους σκύλου Λούπο. Δείτε τις σχετικές εικόνες στη madamefigaro.cy:

Tags gossip, showbiz, celebrities, διασημοι, Kate Middleton, william, Charlotte


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1520 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3376 s // Total time: 2.4895 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X