Cristiano Ronaldo: Συγκινεί με την ανάρτηση αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη του!


Cristiano Ronaldo: Συγκινεί με την ανάρτηση αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη του!

“Παντοτινή αγάπη”, έγραψε ο ποδοσφαιριστής.   

Το πιο τρυφερό στιγμιότυπο που είδαμε στο timeline μας αυτό το σαββατοκύριακο ήταν αναμφισβήτητα εκείνο του Cristiano Ronaldo με την μερικών ημερών κορούλα του.

Ο ποδοσφαιριστής μετά τον πόνο που βίωσε με τη σύντροφό του, Georgina Rodriguez με τον χαμό του νεογέννητου γιου τους, θέλησε να μοιραστεί μία εικόνα όπου έχει στην αγκαλιά του, το κοριτσάκι του.

“Παντοτινή αγάπη”, έγραψε ο ποδοσφαιριστής με τα σχόλια από τους διαδιτκυακούς του φίλους να ξεπερνούν τις 180.000 ενώ τα likes να πλησιάζουν τα 20 εκατομμύρια. 

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι πριν από 15 περίπου ημέρες είχε ανακοινώσει μέσα από το Instagram την τραγική είδηση του χαμού του μωρού τους, γράφοντας: “Με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του μωρού μας. Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί να νιώσει κάθε γονιός. Μόνο η γέννηση του κοριτσιού μας μας δίνει τη δύναμη να ζήσουμε αυτή τη στιγμή με λίγη ελπίδα και ευτυχία. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές για όλη τη φροντίδα και την υποστήριξη που μας παρείχαν. Είμαστε συντετριμμένοι και ζητάμε ιδιωτικότητα σε αυτήν την πολύ δύσκολη στιγμή. Αγόρι μας, είσαι ο άγγελός μας. Θα σε αγαπάμε για πάντα”. 
 

Tags cristiano ronaldo, georgina rodriguez, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0050 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0348 s // Total time: 0.0398 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X