Τα διαζύγια του Hollywood με τα περισσότερα μηδενικά! 


Τα διαζύγια του Hollywood με τα περισσότερα μηδενικά! 

Τα ακριβότερα διαζύγια όλων των εποχών  

Σε αρκετές περιπτώσεις, ένας χωρισμός είναι σχεδόν πάντα επώδυνος στην αρχή. Ειδικά όταν έχει προηγηθεί γάμος, τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα, ενώ μάλιστα αν υπάρχουν και από κοινού περιουσιακά στοιχεία, οι δικαστικές αίθουσες ίσως μοιάζουν μονόδρομος. Ένα διαζύγιο μπορεί να αποδειχθεί πολύ πιο ακριβό από όσο φαντάζεστε, χωρίς την ύπαρξη προγαμιαίου συμβολαίου. Περίτρανη απόδειξη της διαπίστωσης αυτής αποτελούν διάσημες προσωπικότητες της διεθνούς showbiz, οι οποίες – κακώς – θεώρησαν ότι όντας ερωτευμένος δεν υπάρχει λόγος να προστατέψεις την προσωπική σου περιουσία από το αγαπημένο σου ταίρι.

Όμως στην “παγίδα” της αγάπης έχουμε δει να πέφτουν πολλοί υποτιθέμενοι έξυπνοι και λογικοί που δεν παρασύρονται εύκολα από ρομαντισμούς και ειδύλλια, όταν πρόκειται για τα εισοδήματα τους. Η Madonna, για παράδειγμα, μετά την διάλυση του γάμου της με τον Guy Ritchie το 2008, εξήγησε σε συνέντευξή της, τι πραγματικά συνέβη στην διαδικασία του χωρισμού και χρειάστηκε να αποχωριστεί μεγάλο μέρος της καθαρής αξίας της, η οποία υπολογίζεται στα 490 εκατομμύρια δολάρια.

“Επειδή όταν ξεκινάς, όλα μοιάζουν υπέροχα και το άτομο που έχεις παντρευτεί είναι άψογο, θεωρείς και εσύ τον εαυτό σου άψογο. Μετά περνά ο καιρός και μοιράζεσαι μια ζωή, αποκτάς παιδιά και ίσως υπάρξουν ρωγμές. ‘’Δεν είναι τόσο ρομαντικό όσο παλιά’’. Σκέφτεσαι. ‘’Δεν είναι αυτό που πίστευα ότι θα ήταν’’ και καταλήγεις να αναρωτιέσαι ‘’πόσο θα θυσιαστείς ακόμα’’” ανέφερε χαρακτηριστικά η βασίλισσα της μουσικής.

Πέραν της Madonna, υπάρχουν ακόμα μερικά διαζύγια που πληρώθηκαν ακριβά στο τέλος και άλλα που συνεχίζονται μέχρι σήμερα, μετά από πολυετούς δικαστικούς αγώνες:

Madonna – Guy Ritchie

Από την καθόλου ευκαταφρόνητη περιουσία της, η διάσημη τραγουδίστρια υποχρεώθηκε να παραχωρήσει στον σεναριογράφο 75 εκατομμύρια δολάρια, μια εξοχική κατοικία στην Αγγλία και μια pub, όπου οι σύζυγοι υπήρξαν συνιδιοκτήτες. “Υποθέτω ότι είναι μία από τις μεγαλύτερες πληρωμές που έχουν γίνει ποτέ σε μια συμφωνία διαζυγίου”, δήλωσε στο “Rolling Stone” η εκπρόσωπος της Madonna, Liz Rosenberg.

Katie Holmes – Tom Cruise

Για την Katie Holmes, τα χρήματα του διακανονισμού δεν είχαν τόση σημασία, όσο ο αγώνας που έδωσε για την πλήρη επιμέλεια της κόρης της, Suri Cruise, την οποία ήθελε να απομακρύνει με κάθε τρόπο από την Εκκλησία της Σαηεντολογίας. Για αυτό και συμβιβάστηκε να της καταβληθούν 4 εκατομμύρια δολάρια μέχρι η μικρή της κόρη να ενηλικιωθεί. Ο Tom Cruise είναι επίσης υπεύθυνος για την “ιατρική φροντίδα της Suri, τα σχολικά δίδακτρα και του κολεγίου καθώς και των εξωσχολικών δραστηριοτήτων και εξόδων”. Ο χολιγουντιανός ηθοποιός “πλήρωσε” καλά το τίμημα του διαζυγίου, αφού δεν είδε ξανά την κόρη του από το 2013.

Tiger Woods – Elin Nordegren

Ένας γάμος και πολλές μα πάρα πολλές απιστίες. Το 2009, το μοντέλο ζήτησε διαζύγιο μετά την δημοσιοποίηση των εξωσυζυγικών σχέσεων που διατηρούσε ο πρώην παίκτης του golf. Δεν ήταν ούτε μια, ούτε δύο ή τρεις. Ήταν περισσότερες για αυτό και το δικαστήριο επέτρεψε στην Nordegren να αποδεσμευτεί από τον πρώην σύζυγό της, λαμβάνοντας 100 εκατομμύρια δολάρια. Την εποχή εκείνη, πολλοί στοιχημάτιζαν ότι το μοντέλο σουηδικής καταγωγής άξιζε αποζημίωση 500 έως 600 εκατομμυρίων δολαρίων, με την Nordegren να παίρνει τελικά πολύ λιγότερα από όσα προοριζόταν.

Jeff Bezos – MacKenzie Scott

Όσο περίεργο και αν ακούγεται, ένας από τους πλουσιότερος άνθρωπους του κόσμου δεν φρόντισε να υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο πριν το ‘’I do’’. Ο ιδρυτής της Amazon, υπήρξε παντρεμένος με την MacKenzie Scott για 25 ολόκληρα χρόνια, προκαλώντας σοκ στο ανφάν γκατέ των δισεκατομμυριούχων μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους. Η μυθιστοριογράφος εξασφάλισε 38 δισεκατομμύρια δολάρια από την αμύθητη περιουσία των 117 δισεκατομμυρίων δολαρίων του πρώην συζύγου της, αποκτώντας μάλιστα πολλούς θαυμαστές καθώς δώρισε πάνω από 8 δισεκατομμύρια δολάρια εξ’ αυτών σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς.

Brad Pitt – Angelina Jolie

Δεν υπάρχουν προς τα παρόν ακριβή νούμερα αποζημιώσεων, αφού το πολύκροτο διαζύγιο των Brangelina βρίσκεται ακόμα στα σκαριά. Η Jolie υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Σεπτέμβριο του 2016 και το ζευγάρι κηρύχθηκε νόμιμα εκτός γάμου τον Απρίλιο του 2019, χωρίς να υπάρχουν διακανονισμοί. Και οι δύο πλευρές αγωνίζονται σκληρά για την επιμέλεια των παιδιών, ενώ οι εκπρόσωποί τους υποστηρίζουν πως η διαδικασία θα κοστίσει “πολλές εκατοντάδες χιλιάδες, αν όχι εκατομμύρια”.

Bill – Melinda Gates

Έπειτα από 27 χρόνια έγγαμου βίου, οι Gates χωρίζουν οριστικά. Η διαδικασία του διαζυγίου βρίσκεται ακόμα υπό επεξεργασία, όπως επίσης και ο διαχωρισμός των περιουσιακών τους στοιχείων. Μια πρώτη εκτίμηση μαρτυρά πως αφού η Πολιτεία της Ουάσιγκτον, όπου διέμενε η οικογένεια, επιτρέπει τον διαχωρισμό 50/50 των συζυγικών περιουσιακών στοιχείων, η Melinda θα μπορούσε εύκολα λάβει 73 δισεκατομμύρια δολάρια από τα 147 δισεκατομμύρια του πρώην συζύγου της.

Πηγή: madamefigaro.gr
 

Tags διαζυγιο, hollywood, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7504 s (281 Queries.) // Parse time: 0.4395 s // Total time: 3.1899 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X