Η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα αναλύει το Success Story του Ομίλου CDM στο TEDxAUTH 2022


Η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα αναλύει το Success Story του Ομίλου CDM στο TEDxAUTH 2022

Διαβάστε αναλυτικά   

Η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα εκλήθη στη διοργάνωση TEDxAUTH 2022 με θέμα IRIS που έλαβε χώρα την Κυριακή 9 Απριλίου στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, προκειμένου να παρουσιάσει το Success Story του Ιατρικού Ομίλου Cosmetic Derma Medicine Medical Group. 

«Ο δρόμος για μία επιτυχία με σταθερές βάσεις, για μία επιτυχία με διάρκεια σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής μας, περνά μόνο μέσα από την επιτυχία και την ευημερία των ανθρώπων γύρω μας.», ανέφερε στην ομιλία της η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος & Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine, στα πλαίσια της ομιλίας της στο TEDxAUTH 2022. 

Η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα παρουσίασε το χρονικό της ίδρυσης του πολυβραβευμένου Ιατρικού Ομίλου Cosmetic Derma Medicine Medical Group που μετρά 10 περίπου χρόνια λειτουργίας, αποτελείται από την Cosmetic Derma Medicine και την Advanced Hair Clinics, και είναι η πιο αξιόπιστη μονάδα εφαρμογών Αισθητικής & Κλινικής Δερματολογίας, Πλαστικής Χειρουργικής και Μεταμόσχευσης Μαλλιών σε Ελλάδα και Κύπρο.

Από ένα μικρό ιατρείο στο κέντρο της Αθήνας το 2012, ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, διεθνούς φήμης Πλαστικός Χειρουργός, μέλος της ISHRS & Επιστημονικός Διευθυντής της Advanced Hair Clinics, και η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα κατάφεραν με σκληρή δουλειά και επίμονη προσπάθεια να αριθμούν σήμερα 14 κλινικές σε Ελλάδα & Κύπρο.

Σύντομα ο Όμιλος CDM δεν περιορίστηκε στα ελληνικά σύνορα. Η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της Advanced Hair Clinics όσο και της Cosmetic Derma Medicine έχει πλέον αναγνωριστεί διεθνώς, έχοντας αποσπάσει επί σειρά ετών πολλές σημαντικές διακρίσεις και βραβεία από διεθνείς έγκριτους φορείς.

Δεν είναι τυχαίο που η Advanced Hair Clinics αποτελεί σήμερα έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για μεταμόσχευση μαλλιών ασθενών από όλο τον κόσμο, έχοντας βραβευτεί τρεις φορές με την κορυφαία διάκριση «International Hair Clinic of the Year» από την International Society of Hair Restoration Surgery (ISHRS), αλλά και λάβει βραβεία και από άλλους μεγάλους έγκριτους οργανισμούς όπως οι Medical Travel Awards (IMTJ), Healthcare Business Awards, World FUE Institute. 

Σήμερα ο Όμιλος CDM διαθέτει ένα διευρυμένο διεθνές δίκτυο ιατρικού και επιχειρηματικού επιπέδου συνεργασιών και εγκαταστάσεων σε διάφορες χώρες του κόσμου, με πιο πρόσφατο το νέο γραφείο εκπροσώπησης της στο Λονδίνο, και δέχεται ασθενείς που έρχονται για τη θεραπεία τους στην Ελλάδα από χώρες όπως Η.Π.Α., Μ. Βρετανία, Αυστραλία, Ιταλία, Δανία, Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία και άλλες. Επίσης ο Όμιλος έχει επεκτείνει τις δραστηριότητες του στην Λατινική Αμερική, όπου συνεργάζεται με Κλινική στην οποία παρέχονται υπηρεσίες της Advanced Hair Clinics. 

Επιπλέον η υψηλή τεχνογνωσία όχι μόνο των ιδρυτών Δρ Αναστάσιου Βεκρή και της Δρ Αμαλίας Τσιατούρα, αλλά και άλλων μελών του ιατρικού προσωπικού αποτελεί σημείο αναφοράς σε μεγάλα διεθνή συνέδρια και διοργανώσεις όπου είναι συχνά προσκεκλημένοι ως ομιλητές ή εκπαιδευτές για να παρουσιάσουν τις εργασίες τους, συμβάλλοντας στην προώθηση της ιατρικής επιστήμης στον κλάδο της αποκατάστασης μαλλιών, της δερματολογίας και της αισθητικής ιατρικής.

Μπορείτε να δείτε όλα τα βραβεία και τις δραστηριότητες της κάθε Κλινικής στα νέα της Advanced Hair Clinics και της Cosmetic Derma Medicine.

Που οφείλεται η επιτυχία του Ιατρικού Ομίλου Cosmetic Derma Medicine Medical Group;

Το μυστικό της επιτυχίας τους; Η διαρκής επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό. Εμπιστεύτηκαν και έδωσαν ευκαιρίες σε δεκάδες ταλαντούχους ανθρώπους, χρηματοδοτώντας τις σπουδές τους και αλλάζοντας ολοκληρωτικά τις ζωές τους. «Όταν ρώτησαν την Amy Rees Anderson, βραβευμένη το 2012 ως η πιο επιτυχημένη γυναίκα επιχειρηματίας της χρονιάς, και CEO μιας εταιρίας που κατάφερε να κάνει κολοσσό, για την επιτυχία της, απάντησε ότι όσο επικεντρωνόταν στους ανθρώπους της να πετύχουν οι ίδιοι επαγγελματικά και προσωπικά, τόσο η εταιρία της και η ίδια δυνάμωναν ακόμα περισσότερο.», ανέφερε ακόμα στην ομιλία της. 

Ακολουθώντας, λοιπόν, τα βήματα της Amy Rees Anderson, ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής και η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα αποτελούν σήμερα πηγή έμπνευσης για το ανθρώπινο δυναμικό τους χαρίζοντας διαρκώς απλόχερα τις γνώσεις τους, αλλά και επενδύοντας στη συνεχή εξέλιξη και εκπαίδευσή τους.
 

Tags Cosmetic Derma Medicine Medical Group, TEDxAUTH


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0029 s (228 Queries.) // Parse time: 0.4420 s // Total time: 3.4449 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X