Rihanna: Βρέθηκε στο Met Gala χωρίς να είναι εκεί! 


Rihanna: Βρέθηκε στο Met Gala χωρίς να είναι εκεί! 

Δείτε με ποιον πρωτότυπο (και εντυπωσιακό) τρόπο!  

H Rihanna βρίσκεται στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της και από μέρα σε μέρα θα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα της με τον A$AP Rocky.

Γι’ αυτόν το λόγο οι γιατροί δεν της επέτρεψαν να ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη για να παρευρεθεί στο Met Gala 2022, ένα event από το οποίο δεν έλειψε σχεδόν ποτέ κάνοντας μάλιστα και τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την κίτρινη τουαλέτα Guo Pei που φόρεσε στην εκδήλωση το 2015 ή το εμπνευσμένο από τον Πάπα φόρεμα που επέλεξε για το γκαλά του 2018 με θέμα “Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination”;

Έχοντας στο μυαλό όλα αυτά, οι διοργανωτές τίμησαν την τραγουδίστρια με ένα μοναδικό τρόπο που σίγουρα θα μείνει στην ιστορία του θεσμού.

Το πρωί της Τρίτης, 3 Μαΐου η Vogue μοιράστηκε ένα βίντεο στο Instagram που δείχνει την Rihanna να βρίσκεται σε μαρμάρινο άγαλμα στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης, με τη βοήθεια έξυπνων visual effects.

Αν και το άγαλμα της Ειρήνης είναι συνήθως η διασημότερη μαρμάρινη θεά στις ελληνορωμαϊκές εκθέσεις του Met, τώρα έχουμε τη Rihanna”, έγραψε η Vogue στη λεζάντα του βίντεο.

Στο βίντεο, μια ψηφιακή εκδοχή ενός αγάλματος της Rihanna στέκεται περήφανα στην γκαλερί του μουσείου με την ίδια πόζα που έκανε στο εξώφυλλο του περιοδικού τον Μάιο του 2022.

Τι είναι πιο Gilded από το μάρμαρο;”, έγραψε η Rihanna στο Instagram μοιράζοντας το βίντεο με τους διαδικτυακούς της φίλους. “Ευχαριστώ @metmuseum και @voguemagazine για αυτό το ιστορικό αφιέρωμα! είστε όλοι κακοί για αυτό!”, κατέληξε η ποπ τραγουδίστρια.

Ενώ η πραγματική Rihanna φορούσε μια κόκκινη δαντελένια catsuit Alaïa για το εξώφυλλό της στη Vogue, το άγαλμα της τραγουδίστριας ήταν έξυπνα λεπτομερές με το ίδιο λουλουδάτο μοτίβο δαντέλας. Δείτε στη madamefigaro.cy το σχετικό βίντεο.
 

Tags Rihanna, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, met gala 2022, αγαλμα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6094 s (230 Queries.) // Parse time: 1.6081 s // Total time: 4.2175 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X