Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Απαντά πρώτη φορά για τα τηλεοπτικά show στην Ελλάδα - "Είμαστε σε συζητήσεις"


Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Απαντά πρώτη φορά για τα τηλεοπτικά show στην Ελλάδα - "Είμαστε σε συζητήσεις"

Πως θα συνδυάσει τη ζωή της ανάμεσα σε Ελλάδα και Κύπρο;

Αποκλειστικές δηλώσεις στον Χάρη Λεμπιδάκη και στη σελίδα newspistol.gr, έκανε πρόσφατα η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, με αφορμή την είδηση πως δέχθηκε δυο προτάσεις για show στην Αθήνα. 

Η Κύπρια παρουσιάστρια στη συνέντευξη που παραχώρησε επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ πως όντως δέχθηκε πρόταση τόσο για το GNTM όσο και για το "J2US", αναφέροντας πως αυτό το διάστημα βρίσκεται σε συζητήσεις για τις δυο αυτές εκπομπές. 

Διαβάστε ακόμα: Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Προτάσεις για δυο show στην Αθήνα! [εικόνα]

Χαρακτηριστικά δήλωσε τα ακόλουθα: "Έχει γίνει μια προσέγγιση απο τα δυο αυτά αγαπημένα shows. Είναι δυο show που μου άρεσαν πολύ να βλέπω. Βεβαίως αδυναμία μου ειναι το GNTM μιας και ο χώρος της μόδας είναι μέρος της ζωής μου τα τελευταία 20 χρόνια με πολλούς τρόπους.Είμαστε σε συζητήσεις, Μόνο αυτό μπορώ να πω και αυτό είναι χαρά και τιμή μου[...]Έγινε μια προσέγγιση απο τις δυο αυτές τεράστιες παραγωγές και είναι τιμή μου. Όμως ακόμα είναι νωρίς να μιλάμε για οτιδήποτε ανεπίσημο". 

Ενώ σε ερώτηση που δέχθηκε για το αν θα είναι εύκολο να συνδυάσει τη ζωή της ανάμεσα σε Ελλάδα και Κύπρο, αν προκύψει αυτό το τηλεοπτικό βήμα, η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, σχολίασε: "Aυτό είναι το ζήτημα. Και αυτό είναι που μας κρατά όλους σε συζητήσεις και ενδοιασμούς. Αλλιώς τώρα θα βρισκόμουν στην Αθήνα. Πάντα προτεραιότητα θα έχω την οικογένεια μου όσα κι αν χρειαστεί να θυσιάσω. Αν μια πρόταση μπορεί να συνδιάσει την ζωή μου στην Κύπρο με τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις τότε θα γίνει".

Tags gossip, showbiz, celebrities, διασημοι, Κωνσταντίνα Ευριπίδου, gntm


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1326 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3459 s // Total time: 2.4786 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X