Υγιή μαλλιά στον ήλιο


Υγιή μαλλιά στον ήλιο

H Wella με τα προϊόντα System Professional σου προτείνει πέντε απλά βήματα για υγιή μαλλιά με υπέροχη, φωτεινή λάμψη που θα σε κάνουν να ξεχωρίζεις! Απόλαυσε τον ήλιο και το καλοκαίρι.

1. Ενυδάτωσε το σώμα, τα μαλλιά και το δέρμα της κεφαλής σου, πίνοντας 2-3 λίτρα νερού καθημερινά.

2. Συμπεριέλαβε στην καθημερινή περιποίηση των μαλλιών σου ένα θρεπτικό, ενυδατικό conditioner (απαραίτητο ιδιαίτερα για λεπτά μαλλιά που είναι πιο ευάλωτα στη ξηρότητα). Για επιπρόσθετη προστασία από την ακτινοβολία UV, χρησιμοποίησε το SP Sun Concentrate σε συνδυασμό με το καθημερινό σου SP Conditioner ή για τους καλοκαιρινούς μήνες αντικατέστησε το με το SP Sun Conditioner.

3. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης στον ήλιο, ειδικά από τις 11 π.μ. μέχρι τις 3 μ.μ., χρησιμοποίησε προϊόντα προστασίας από την ακτινοβολία UV (απαραίτητο για ξανθά μαλλιά που διαθέτουν περιορισμένη φυσική προστασία), όπως το SP Sun UV Spray.

4. Μετά το κολύμπι, λούσε καλά τα μαλλιά σου με ένα απαλό σαμπουάν όπως το SP After Sun Shampoo, για να απομακρύνεις τα κατάλοιπα και να προφυλάξεις τα μαλλιά σου από τη φθορά και το ξεθώριασμα του χρώματος.

5. Οι ζεστοί άνεμοι του καλοκαιριού έχουν τις ίδιες συνέπειες με το πιστολάκι των μαλλιών – συνεπώς θα πρέπει αντίστοιχα να αναπληρώνεις την υγρασία των μαλλιών σου χρησιμοποιώντας ένα προϊόν με αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας, όπως το SP After Sun Fluid, που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.

*τα προϊόντα θα τα βρεις αποκλειστικά στα κομμωτήρια

Tags Ομορφια, μαλλιά, προστασια στον ήλιο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1761 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2292 s // Total time: 2.4054 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X