Ο πολυσυζητημένος Κύπριος έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του και σε 4 μήνες παντρεύονται!


Ο πολυσυζητημένος Κύπριος έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του και σε 4 μήνες παντρεύονται!

Τα οργάνωσε όλα χωρίς να της πει τίποτα!   

Πρόταση γάμου στην επί έξι χρόνια αγαπημένη του έκανε μέσα στο σαββατοκύριακο ο Ανδρέας Τταουξιής, δημοτικός σύμβουλος Λάρνακας και πρώην υποψήφιος βουλευτής, που το όνομα του είχε απασχολήσει έντονα το προηγούμενο διάστημα κατά την προεκλογική περίοδο με καταγγελία που τελικά δοθείσης της νομικής οδού αποδείχθηκε αβάσιμη. 

Ο γνωστός για την προσφορά του στα κοινά στην πόλη του, γιόρτασε τα γενέθλιά του πραγματοποιώντας ένα μεγάλο πάρτι με αγαπημένα του πρόσωπα από το φιλικό και οικογενειακό του περιβάλλον, με σκοπό αφενός να γιορτάσει τα γενέθλιά του και αφετέρου για να ευχαριστήσει όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό του στη δύσκολη δοκιμασία που βίωσε το προηγούμενο διάστημα. 

Τη στιγμή που έσβησε τα κεράκια στην τούρτα του, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ilovestyle.com, θέλησε μεταξύ των υπολοίπων να ευχαριστήσει και τη σύντροφό του, Μαρίνα Ιωάννου ζητώντας της κατόπιν να τον παντρευτεί και χαρίζοντάς της ένα υπέροχο μονόπετρο. 

Οι ρομαντικές εκπλήξεις από εκείνον, ωστόσο, συνεχίστηκαν καθώς της ανακοίνωσε ότι έχει οργανώσει τα πάντα για τον γάμο τους ο οποίος είναι προγραμματισμένος σε τέσσερις μήνες. Δείτε στην πιο κάτω gallery τις σχετικές εικόνες που εξασφαλίσαμε: 
 

Tags ανδρεας τταουξιης, μαρινα ιωαννου, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4762 s (280 Queries.) // Parse time: 0.6076 s // Total time: 3.0838 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X