Kourtney Kardashian – Travis Barker: Παντρεύτηκαν και νόμιμα


Kourtney Kardashian – Travis Barker: Παντρεύτηκαν και νόμιμα

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Οκτώβριο του 2021 μετά από λιγότερο από ένα χρόνο σχέσης.

Μετά από μια πρόβα γάμου στο Λας Βέγκας στις 4 Απριλίου, η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker σύμφωνα με το People είπαν “I do” την Κυριακή, 15 Μαΐου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σταρ του ριάλιτι και ο ντράμερ παντρεύτηκαν νόμιμα στη Σάντα Μπάρμπαρα με μερικούς στενούς φίλους και μέλη της οικογένειάς τους παρόντες.

“Έπρεπε να παντρευτούν νόμιμα πρώτα πριν από τον μεγάλο ιταλικό γάμο τους, που θα γίνει πολύ σύντομα”, λέει η πηγή στο People. “Όλες οι λεπτομέρειες είναι καθορισμένες και όλη η οικογένεια, συμπεριλαμβανομένων όλων των παιδιών, είναι πολύ ενθουσιασμένη”.

Η Kardashian και ο Barker αρραβωνιάστηκαν τον Οκτώβριο του 2021 στην παραλία στο Montecito της Καλιφόρνια. Το ζευγάρι έβγαινε για λιγότερο από ένα χρόνο όταν ο Travis γονάτισε και ζήτησε την Kourtney σε γάμο. Η στιγμή απαθανατίστηκε για τους The Kardashians στο Hulu και η γιορτή συνεχίστηκε μετά με ένα δείπνο έκπληξη και για τις δύο τους οικογένειες.

Η προηγούμενη τελετή γάμου, η οποία δεν ήταν νόμιμη, έλαβε χώρα μετά την απονομή των βραβείων Grammy 2022, γύρω στις 02:00 τοπική ώρα στο One Love Wedding Chapel, μαζί με έναν μίμο του Elvis Presley, ο οποίος ήταν επικεφαλής της τελετής.

Η Kardashian και ο Barker δεν πήραν άδεια γάμου και η Kourtney ξεκαθάρισε λίγες μέρες αργότερα ότι δεν ήταν νόμιμος γάμος.

“Μια φορά κι έναν καιρό σε μια χώρα πολύ μακριά (Λας Βέγκας) στις 2 το πρωί, μετά από μια επική νύχτα και λίγη τεκίλα, μια βασίλισσα και ο όμορφος βασιλιάς της βγήκαν στο μοναδικό ανοιχτό παρεκκλήσι με έναν Elvis και παντρεύτηκαν (χωρίς άδεια)”, έγραψε ποστάροντας μια σειρά από φωτογραφίες.

Η Kardashian και ο Barker προσπάθησαν επίσης να αποκτήσουν ένα μωρό, όπως αναφέρεται σε αυτή τη σεζόν των Kardashians.

Και οι δύο έχουν ήδη παιδιά – η Kardashian έχει τον 12χρονο Mason, την 9χρονη Penelope και την 7χρονη Reign, και ο Travis έχει τον 18χρονο Landon, την 16χρονη Alabama, καθώς και η θετή του κόρη, Αtiana de la Hoya, 22 ετών. Δείτε τις σχετικές εικόνες στη madamefigaro.cy:

Tags gossip, showbiz, celebrities, Kourtney Kardashian, travis barker, hollywood


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9714 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3600 s // Total time: 2.3314 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X