Backstage: Η Μελίνα Ασλανίδου στις πρόβες για τα Cyprus Eating Awards [εικόνες]


Backstage: Η Μελίνα Ασλανίδου στις πρόβες για τα Cyprus Eating Awards [εικόνες]

Θα ταξιδέψει τους παρευρισκόμενους με τη “μαγική” φωνή της.  

Ο μεγαλύτερος γαστρονομικός θεσμός του νησιού, τα Cyprus Eating Awards που παρουσιάζει η Nespresso και διοργανώνει το Check In Cyprus πρόκειται να πραγματοποιηθούν σήμερα το βράδυ στο Four Seasons, στη Λεμεσό.

Η Μελίνα Ασλανίδου αφίχθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, 16 Μαΐου στο πολυτελές ξενοδοχείο όπου θα πραγματοποιηθεί η απονομή των βραβείων. Η τραγουδίστρια ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετη και συνομίλησε με τους διοργανωτές για τις λεπτομέρειες της εμφάνισής της επί σκηνής. 

Εντυπωσιακό ήταν και το smart casual look της, επιλέγοντας ένα cappuccino suit συνδυάζοντάς το με λευκό top καθώς επίσης και το after braid hair look της. 

Στη σκηνή της ειδικά διαμορφωμένης αίθουσας που θα πραγματοποιηθούν οι αποψινές απονομές βρέθηκε και οικοδεσπότης της βραδιάς, Λούης Πατσαλίδης για την πρόβα τζενεράλε ένα 24ωρο πριν τη λαμπερή βραδιά. 

Αξίζει να σημειωθεί πως το μενού θα φέρει την υπογραφή του σεφ Πανίκου Χατζηττοφή και του pastry chef Δημήτρη Χατζηγιάννη και οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία απολαύσουν ένα μενού εμπνευσμένο από την άνοιξη που συνδυάζει αρμονικά τοπικές πρώτες ύλες και μεσογειακές γεύσεις.

Τα βραβεία που θα δοθούν κατόπιν ψηφοφορίας είναι 18 ενώ θα απονεμηθούν και τέσσερα τιμητικά βραβεία. 
 

Tags cyprus eating awards, showbiz, gossip, celebrities, backstage, μελινα ασλανιδου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8166 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3584 s // Total time: 2.1750 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X