Britney Spears: Συγκινεί η ανάρτηση του συντρόφου της μετά την διακοπή της εγκυμοσύνης [εικόνα]


Britney Spears: Συγκινεί η ανάρτηση του συντρόφου της μετά την διακοπή της εγκυμοσύνης [εικόνα]

\"Θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες να μεγαλώσουμε την όμορφη οικογένειά μας\".

Πολύ δύσκολες είναι οι τελευταίες μέρες για την Britney Spears η οποία έχασε το μωρό που κυοφορούσε, μόλις ένα μήνα αφότου έγινε γνωστό ότι θα φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδί.

Τη δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε η ίδια η τραγουδίστρια μέσω ανάρτησής της στο instagram, ζητώντας από τον κόσμο να σεβαστεί τη στιγμή.

Διαβάστε ακόμα: Britney Spears: Πρόκειται να εκδώσει βιβλίο για την ιστορία της ζωής της

"Με βαθύτατη λύπη μας πρέπει να ανακοινώσουμε ότι χάσαμε το θαύμα μας, το μωρό μας στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης. Είναι συντριπτική στιγμή για κάθε γονιό. Ίσως έπρεπε να περιμένουμε λίγο περισσότερο πριν το ανακοινώσουμε, ωστόσο ήμασταν ενθουσιασμένοι με τα χαρμόσυνα νέα. Η αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλο είναι η δύναμή μας. Θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες να μεγαλώσουμε την όμορφη οικογένειά μας. Είμαστε ευγνώμονες για όλη σας τη στήριξη. Σας ζητούμε να είστε διακριτικοί αυτή τη δύσκολη στιγμή μας"

Ο σύζυγος της Britney, Sam Asghari, μετά τον χαμό του αγέννητου μωρού τους, πραγματοποίησε την πρώτη του ανάρτηση στο instagram, η οποία έγραφε τα εξής: "Έχουμε νιώσει την υποστήριξή σας. Παίρνουμε τα πράγματα θετικά και προχωράμε με το μέλλον μας. Είναι δύσκολο, αλλά δεν είμαστε μόνοι. Σας ευχαριστούμε που σεβαστήκατε την ιδιωτικότητά μας Σύντομα θα επεκτείνουμε την οικογένειά μας".

*πηγή:stargr

Tags gossip, showbiz, celebrities, britney spears, συντροφοσ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9407 s (248 Queries.) // Parse time: 0.5452 s // Total time: 2.4858 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X