Κατερίνα Καινούργιου: "Βαλάντη τι έχεις πάθει; Δεν σε αναγνωρίζω καν" [βίντεο]


Κατερίνα Καινούργιου: "Βαλάντη τι έχεις πάθει; Δεν σε αναγνωρίζω καν" [βίντεο]

Ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ τους.

Ζωντανά μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα το πρωί της Τρίτης ο Βαλάντης, με αφορμή τη δικαστική διαμάχη που έχει ξεσπάσει με τον Γιώργο Λάγιο και το εξώδικο που του έστειλε.

Στην εκπομπή επικράτησε απίστευτη ένταση με τον τραγουδιστή να απευθύνεται από την αρχή στον πληθυντικό στην Κατερίνα Καινούργιου, καθώς ήταν φανερά ενοχλημένος από τον τρόπο που σχολίασαν στο παρελθόν τα όσα έγιναν, όταν εκείνος συμμετείχε στο Survivor.

Στην πορεία της συζήτησης οι τόνοι ανέβηκαν και άλλο, ενώ ζωντανά εμφανίστηκε και ο Γιώργος Λάγιος με τον Βαλάντη να ξεκαθαρίζει πώς θα λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια.

"Γιατί μου μιλάς έτσι, στον πληθυντικό. Μην μου μιλάς στον πληθυντικό με ξέρεις τόσα χρόνια, είναι αστείοείπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

"Άκουσα τα χίλια μύρια από το στόμα σας. Θα προτιμήσω τον πληθυντικό να σας μιλάω", απάντησε ο Βαλάντης και στη συνέχεια η παρουσιάστρια ξεκίνησε να του μιλάει επίσης στον πληθυντικό.

Οι τόνοι ανέβηκαν στην πορεία της συζήτησης με τον τραγουδιστή να αναφέρει: "Θέλω δημόσια να μου πείτε για τη συμπεριφορά του κύριου Σοϊλέδη. Αυτή τη συμπεριφορά είναι; Για μένα είπατε ότι έκανα λεκτική βία… Βλέπετε τα μισά κυρία μου… Το Survivor έχει ψυχολόγους και ψυχιάτρους. Υπάρχουν άνθρωποι που μας έχουν εξετάσει… Αν έχετε πρόβλημα με αυτό να τους πάρετε τηλέφωνο να σας πουν. Αυτά που είπατε για τον Σοϊλέδη δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που είπατε για μένα. Δεν ήσασταν δίκαιοι. Δεν ήσασταν δίκαιοι. Έχω παιδάκια και αυτό που κάνατε είναι ακόμα μεγαλύτερο σφάλμα. Κάντε λοιπόν παιδάκια, να προσφέρετε κάτι και εσείς παραπάνω, όπως πρόσφερα κι εγώ".

Η φράση αυτή εξόργισε την Κατερίνα Καινούργιου, που απάντησε σε έντονο ύφος: "Εγώ δεν έχω παιδάκια και προσπαθώ και δε μπορώ. Τι σημαίνει, ότι δε προσφέρω κάτι; Είπατε ότι όσοι δεν έχουν παιδάκια δεν προσφέρουν κάτι; Αυτό είπατε".

"Όχι, λάθος διατύπωση. Συγγνώμη θα το καταλάβατε έτσι. Είπα ότι επειδή έχω παιδάκια θα έπρεπε να ήσασταν πιο προσεκτικοί. Όπως και εσείς θα ήσασταν πιο προσεκτικοί",απάντησε ο Βαλάντης. 

Τέλος, ο Γιώργος Λάγιος ρώτησε τον Βαλάντη τι του είπαν τα παιδιά του για τη συμπεριφορά του στο Survivor, με τον τραγουδιστή να αναφέρει ότι αυτό που γίνεται είναι ανήθικο και να κλείνει το τηλέφωνο. Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

*πηγή:fthisgr

Tags βαλάντης, κατερινα καινουργιου, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1006 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3486 s // Total time: 3.4493 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X