Αυτός ήταν η "πέτρα του σκανδάλου" για τον χωρισμό Ταραμπάνκο – Κωνσταντοπούλου


Αυτός ήταν η "πέτρα του σκανδάλου" για τον χωρισμό Ταραμπάνκο – Κωνσταντοπούλου

Το τρίτο πρόσωπο που μπήκε ανάμεσά τους.  

Ο κακός χαμός έχει γίνει από χθες όταν έσκασε η είδηση ότι η Κάτια Ταραμπάνκο και ο μέχρι πριν λίγες μέρες αγαπημένος της Θοδωρής Κωνσταντόπουλος αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωρισμούς.

Όπως αποκάλυψε ο "πληγωμένος" tattoo artist ο λόγος του χωρισμού ήταν η απιστία της Κάτιας. Η εφημερίδα "Espresso" στο πρωτοσέλιδό της αποκάλυψε ποιος είναι το τρίτο πρόσωπο που μπήκε ανάμεσα στο ζευγάρι.

Διαβάστε ακόμα: Κάτια Ταραμπάνκο: Οι πρώτες δηλώσεις on camera του πρώην συντρόφου της μετά τον χωρισμό τους

"Του έριξε κέρατο με ματσό πλεϊμπόι"- είναι ο τίτλος της εφημερίδας για την Κάτια Ταραμπάνκο. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως το πρόσωπο που μπήκε ανάμεσα στην Κάτια και τον Θοδωρή λέγεται Τάσος Χρήστου. Στο παρασκήνιο αναφέρεται πως το γνωστό μοντέλο μετά το Bridal Show όπου έκανε πασαρέλα ως νύφη έφυγε με τον Χρήστου το Σαββατοκύριακο για Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε ακόμα: Κάτια Ταραμπάνκο: Η απάντησή της σε όσα της καταλογίζει για απιστία ο σύντροφός της [βίντεο]

Εκεί σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα την είδαν να διασκεδάζει στο πρώτο τραπέζι πίστα στο μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς με την ίδια να είναι άκρως διαχυτική και εξαιρετικά θερμή με τον νεαρό επιχειρηματία.

Ποιος είναι ο Τάσος Χρήστου

Ο Τάσος Χρήστου είναι γόνος επιχειρηματικής οικογένειας και είναι πολύ δραστήριος στα social media. Λατρεύει κι εκείνος τα τατουάζ, τα θαλάσσια σπορ, τα γρήγορα και πανάκριβα αυτοκίνητα και τα ταξίδια σε εξωτερικούς προορισμούς. Ανάμεσα στις δημοσιεύσεις στον λογαριασμό του στο Ιnstagram εμφανίζεται να οδηγεί μια κόκκινη ferrari και οι ακόλουθοί του τον βλέπουν να οδηγεί από τζετ σκι έως ταχύπλοο, ενώ έχει αδυναμία και στην σκοποβολή! Δείτε στην πιο κάτω gallery τη σχετική εικόνα του εν λόγω άντρα: 

Πηγή: protothema.gr 
 

Tags κατια Ταραμπάνκο, θοδωρης κωνσταντοπουλος, χωρισμος, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7581 s (248 Queries.) // Parse time: 0.5403 s // Total time: 3.2984 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X