Μάιος: Η εντατική προστασία της επιδερμίδας αλλά και η επανόρθωση των φθορών της, αρχίζει τώρα! 


Μάιος: Η εντατική προστασία της επιδερμίδας αλλά και η επανόρθωση των φθορών της, αρχίζει τώρα! 

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις και να εντάξεις στη beauty routine σου. 

Πριν το καλοκαίρι έχουμε συνηθίσει να μιλάμε για την απαραίτητη χρήση προϊόντων με ευρέος φάσματος αντηλιακά φίλτρα.

Πριν το αντιηλιακό όμως τι; Ποια είναι η απαραίτητη φροντίδα για μια επιδερμίδα υγιή και λαμπερή; Όλοι γνωρίζουμε ότι ο ρόλος των βιταμινών για τη διατήρηση μιας όμορφης επιδερμίδας είναι πολύ σπουδαίος. 

Πόσο καλά γνωρίζουμε τη σπουδαιότητα της Βιταμίνης D;

Είναι η βιταμίνη του ήλιου. Πολύτιμη για την Υγεία και την Ομορφιά

Η βιταμίνη D συμβάλλει στο σχηματισμό και στη διατήρηση της καλής κατάστασης των οστών και στη σωστή λειτουργία όλων σχεδόν των ιστών του σώματος, του ανοσοποιητικού, του εγκεφάλου, της καρδιάς, των μυών.

Γνωρίζετε όμως ότι η Βιταμίνη  είναι πολύ σημαντκή και για την υγεία του δέρματος; 

Σύγχρονες μελέτες το αποδεικνύουν 

Αν το δέρμα σου ταλαιπωρείται από Ξηρότητα, Ερυθρότητα, Κνησμό (Φαγούρα), Aτοπική δερματίτιδα, Φλεγμονή  Φωτογήρανση, Πρόωρη γήρανση, Ακμή, Διαταραχή δερματικού φραγμού τότε πιθανότα έχεις χαμηλά επίπεδα βιταμίνης D.

Το σώμα μας μέσω των δερματικών κυττάρων είναι μια μεγάλη πηγή βιταμίνης D. Παράγεται φυσικά στο σώμα μας όταν αυτό εκτίθεται στο φως του ήλιου. Σε υγιή επίπεδα η απαραίτητη αυτή βιταμίνη έχει αποδειχθεί ότι αποτρέπει τη γήρανση του δέρματος και θεωρείται νούμερο 1 θεραπευτική επιλογή για πολλές παθολογίες του δερματικού ιστού. 

Οφέλη VITA D στο δέρμα: Επαναφέρει την άνεση, σταματά την ξηρότητα και τον ερεθισμό, εξισορροπεί το μικροβίωμα, το τείχος άμυνας της επιδερμίδας σου και ενισχύει το δερματικό φραγμό. Συσφίγγει και τονώνει, βοηθά σημαντικά στην φωτοπροστασία & μείωνει την πιθανότητα καρκινογένεσης. Αναστέλλει τη φθορά του DNA και βοηθά στην επανόρθωσή του. Αντιμετωπίζει τη διαδερμική απώλεια υγρασίας (TEWL), ώστε το δέρμα να διατηρεί για ώρες την πολύτιμη υγρασία.

Η σύνθεσή της καθορίζεται από τoν χρόνο έκθεσης στην υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία. Επειδή όμως ο ήλιος προκαλεί σοβαρές βλάβες στο DNA των κυττάρων, απαιτείται εναλλακτικός τρόπος για την εξασφάλιση της επάρκειας.  

Η pHformula παρουσιάζει ένα νέο προϊόν, που αυξάνει δυναμικά την απορρόφηση της βιταμίνης D στο δέρμα, την καινοτόμο VITA D cream.

Με 24ωρο ενυδατικό σύμπλοκο, ένα συνεργικό μείγμα φυσικών ενυδατικών παραγόντων (NMFs)

•    Μαλακώνει και καταπραϋνει την επιδερμίδα.

•    Παρέχει παρατεταμένη ενυδάτωση και προστασία

•    Σταθερότητα του μικροβιώματοτος

•    Επαναφέρει τη φυσιολογική λειτουργία του δερματικού φραγμού, της πρώτης γραμμής άμυνας του δέρματος.

•    Χαρίζει φυσική υγιή λαμπερή όψη. 


 
KΥΡΙΑ ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Vita D  σύμπλοκο ενίσχυσης: συνεργιστικό μείγμα με εκχύλισμα ρίζας Βήτα-Vulgaris, πλούσιο σε στοιχεία που έλκουν το νερό στην επιφάνεια του δέρματος Προβιοτικό σύμπλοκο Avena sativa καταπραΰνει το δέρμα χάρη στα καλά βακτήρια και βήτα-γλουκάνη που  24ωρο Ενυδατικό Σύμπλεγμα συνδυασμός των απαραίτητων λιπαρών οξέων ωμέγα 3 και 6 από λιπίδια  Shea butter, αβοκάντο, έλαιο σπόρων σήσαμου και ηλίανθου, πλούσιο σε βιταμίνες Α και Ε, εξασφαλίζει νεανικό σφριγηλό δέρμα, καταπολεμώντας τις ελεύθερες ρίζες και ενισχύοντας τη σύνθεση κολλαγόνου

Αναζητήστε τη σε Εξειδικευμένα Ινστιτούτα Αισθητικής

FOLLOW

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags VITA D, pHformula, beauty, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9079 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3365 s // Total time: 2.2444 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X