Φίδι δάγκωσε γνωστό Έλληνα τραγουδιστή και χρειάστηκε αεροδιακομιδή του από Μύκονο σε Αθήνα [εικόνες]


Φίδι δάγκωσε γνωστό Έλληνα τραγουδιστή και χρειάστηκε αεροδιακομιδή του από Μύκονο σε Αθήνα [εικόνες]

Ποια είναι τώρα η κατάσταση της υγείας του;

Μια απίστευτη είδηση διαβάσαμε το πρωί της Πέμπτης, 26 Μαίου, στα ελλαδικά sites. 

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που μεταφέρει το tlife,gr, o Ηλίας Δρούλιας από τους Droulias Brothers, την Τρίτη 24 Μαίου, απολάμβανε το μπάνιο του σε παραλία της Μυκόνου, και τη στιγμή που βρισκόταν στην ξαπλώστρα, ένιωσε ένα "χάϊδεμα" στον λαιμό του, διαπιστώνοντας αργότερα πως πρόκειται για δάγκωμα φιδιού. 

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για οχιά όπως μάθαμε, με τον γνωστό μουσικό να μεταφέρεται αναγκαίος στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. 

Ωστόσο, κρίθηκε αμέσα η απόφαση με αεροδιακομηδή να ταξιδέψει στην Αθήνα, όπου για ένα 24ωρο χρειάστηκε να μείνει στο  Ασκληπιείο Βούλας, αφού έπρεπε να γίνει αιματολογικός και καρδιολογικός έλεγχος, καθώς επίσης να του δοθούν οι αντιπηκτικές ενέσεις και αντιβίωση.

Η ενημέρωση των γιατρών αναφέρει πως ευτυχώς το φίδι δεν κατάφερε να τον δαγκώσει και με τα δύο δόντια, αλλά μόνο με το ένα "ρίχνοντάς" του στον ιστό μικρή ποσότητα δηλητηρίου, έτσι το δηλητήριο δεν κατάφερε να περάσει σε βασική φλέβα του σώματος. Δείτε πιο κάτω τις εικόνες: 

Tags gossip, showbiz, celebrities, διασημοι, ηλιας δρουλιας


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0591 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4115 s // Total time: 2.4706 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X