Τα hair looks επωνύμων στο κόκκινο χαλί μέσα στη δεκαετία που έκαναν εντύπωση! 


Τα hair looks επωνύμων στο κόκκινο χαλί μέσα στη δεκαετία που έκαναν εντύπωση! 

Οι εμφανίσεις που συζητήθηκαν.   

Αρκετές είναι οι κοσμικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό, με τις εγχώριες και ξένες celebrities και socialite να εντυπωσιάζουν με τις λαμπερές παρουσίες τους και το ιδιαίτερο τους στιλ. 

Πιο κάτω συγκεντρώσαμε 10 hair look επωνύμων στο κόκκινο χαλί κοσμικών events που έκαναν εντύπωση είτε ακολουθώντας την τάση της εποχής είτε δίνοντας το κατάλληλο inspo με τις εμφανίσεις τους. 

Χριστιάνα Αριστοτέλους

Αλλιώτικη και εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση της Χριστιάνας Αριστοτέλους στη 16η απονομή των Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς, στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου. Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε με πολύ κοντό καρέ hair look διά χειρός Μιχάλη Ηλιάδη, για τις ανάγκες της εμφάνισής της. 

Ramona Filip

Η Ramona Filip είναι από τις κοσμικές παρουσίες του νησιού που διαχρονικά έχει αλλάξει αρκετές φορές το hair look της. Η πρώτη που ξεχωρίσαμε ήταν το άφρο hair style της στο ροζ χαλί των βραβείων Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς, το 2016 ενώ η δεύτερη ήταν τον Απρίλιο του 2018 όταν η παρουσιάστρια εμφανίστηκε με ένα προσωρινό ανδρόγυνο hair look, φορώντας περούκα και κάνοντάς τους όλους να αναρωτιούνται αν έκοψε τα μαλλιά της. 

Κλέλια Γιασεμίδου

Η Κλέλια Γιασεμίδου για τα Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2019 εμπιστεύτηκε τον Χρίστο Αρτεμίου κάνοντας μία χαμηλή αλογοουρά με αυστηρή χωρίστρα στο πλάι ενώ το highlight του hair look της ήταν τα hair accessories που τοποθετήθηκαν περίτεχνα ανάμεσα στα μαλλιά της και πρόσθεσαν πόντους στην εμφάνισή της. 

Άντρη Καραντώνη

Άλλη μία εμφάνιση που “έκλεψε” τις εντυπώσεις στο ροζ χαλί των Madame Figaro Γυναίεκς της Χρονιάς ήταν το hair look της Άντρης Καραντώνη το 2021. Για το look αυτό διά χειρός Μενεξίας Αντωνιάδου χρησιμοποίησε hair extensions για να δώσει μήκος στα μαλλιά της Άντρης μιας και η ίδια έχει κοντά καρέ. Τα extensions, τοποθετήθηκαν στρατηγικά πάνω στο κέντρο του κεφαλιού και δημιούργησε μοναδικές πλεξούδες δίνοντας τους μια μορφή ράστα.

Μαίρη Συνατσάκη 

Το 2016 η Μαίρη Συνατσάκη αποφάσισε να δοκιμάσει μία ιδιαίτερη απόχρωση στα μαλλιά της υιοθετώντας ένα mermaid green. Η youtuber έκανε δημόσια εμφάνιση με το ιδιαίτερο hair look της στο πορτοκαλί χαλί του Mad Walk τον Απρίλιο της ίδιας χρονιάς. 

Τάμτα 

Η Τάμτα μας έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια σε δεκάδες αλλαγές όσον αφορά στα μαλλιά της καθώς της αρέσει να πειραματίζεται με το στιλ της. Μία από τις εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε όσον αφορά στο hair look της fashionable τραγουδίστριας ήταν η εμφάνιση που έκανε στο κόκκινο χαλί των Mad Video Music Awards το 2021 δημιουργώντας μία μοϊκάνα.  

Lady Gaga

Η εκκεντρική τραγουδίστρια παγκοσμίου φήμης, Lady Gaga εμφανίστηκε το 2019 στο κόκκινο χαλί των Golden Globes Awards με την ίδια γαλάζια απόχρωση στα μαλλιά με αυτήν του φορέματός της. Έκανε μία εμφάνιση που συζητήθηκε από την κορφή μέχρι τα νύχια σε powder blue!

Kim Kardashian

Η πρόσφατη εμφάνιση της Kim Kardashian στο κόκκινο χαλί του Met Gala 2022 φορώντας το iconic φόρεμα της Marilyn Monroe συγκέντρωσε όλα τα φλας πάνω της. Η επιλογή μίας πολύ ανοιχτής ξανθιάς απόχρωσης στα μαλλιά και τραβηγμένα προς τα πίσω συζητήθηκε αρκετά. 

Sarah Jessica Parker

Η Sarah Jessica Parker ξέρει πάντα πώς να κερδίζει τις εντυπώσεις. Η ηθοποιός εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί του Me Gala 2022 με ένα απίθανο headpiece δίνοντας μία πιο royal πινελιά στο hair look της. 
 

Tags beauty, Ομορφια, διασημοι, ilovestylecom, 10 χρόνια ilovestyle


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1616 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3516 s // Total time: 2.5133 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X