Shakira - Piqué: Χωρίζουν εξαιτίας απιστίας;


Shakira - Piqué: Χωρίζουν εξαιτίας απιστίας;

Οι φήμες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες.

Τις τελευταίες ώρες η είδηση ότι η Shakira και ο Piqué χωρίζουν εξαιτίας απιστίας του δεύτερου κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Όλα ξεκίνησαν όταν δημοσίευμα της εφημερίδας "Periodico" έγραψε ότι ο Ισπανός ποδοσφαιριστής εδώ και μερικές εβδομάδες μένει μόνος και μάλιστα στο παλιό του σπίτι. Τα σενάρια χωρισμού δίνουν και παίρνουν και η σκανδαλοθηρική εκπομπή "Mamarazzis" είχε δικό της αποκαλυπτικό ρεπορτάζ να φέρει στο φως της δημοσιότητας.

"Η Shakira έπιασε τον Piquéμε άλλη και το ζευγάρι πρόκειται να χωρίσει. Είναι κάτι που συνέβη δεδομένα και γι’ αυτό πλέον υπάρχει διάσταση στο ζευγάρι. Πιθανότατα δεν υπάρχει πια τίποτα άλλο στην σχέση τους", ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος που είχε το ρεπορτάζ.

Διαβάστε ακόμα: Shakira: Το άκρως απολαυστικό βίντεο στο TikTok μαζί με τους γιους της που έγινε viral


Και από ότι φαίνεται το δημοσίευμα βγάζει τον Piqué στη σέντρα καθώς αναφέρει ότι όχι μόνο επέστρεψε στο σπίτι όπου έμενε όσο ήταν εργένης, αλλά έχει αρχίσει ξέφρενη ζωή, γεμάτη πάρτι και άλλες γυναίκες.

Οι λεπτομέρειες αναφέρουν επίσης ότι μαζί με τον συμπαίκτη του Ρίκι Πουτς, νοικιάζουν πριβέ δωμάτια σε διάσημα κλαμπ της Μαδρίτης και διασκεδάζουν μέχρι πρωίας, μαζί με αιθέριες γυναικείες υπάρξεις.

Η Shakira που πρόσφατα είχε μεγάλες εκκρεμότητες με την εφορία φαίνεται πως είχε αντιληφθεί την απιστία του συντρόφου της και πατέρα των παιδιών της και έβγαλε σχετικό τραγούδι με τίτλο "Te Felicito" (Σε συγχαίρω). Οι στίχοι του τραγουδιού μιλάνε για απιστία, διπροσωπία και προδοσία εμπιστοσύνης.

*πηγή:protothemagr

Tags shakira, pique, gossip, showbiz, celebrities, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5777 s (234 Queries.) // Parse time: 1.3997 s // Total time: 3.9774 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X