Τα fashion items που πρέπει να προσθέσεις στην καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα! 


Τα fashion items που πρέπει να προσθέσεις στην καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα! 

Προσφέρουν άνεση και στιλ για τις καθημερινές σου βόλτες.   

Η κάθε καμπάνια Intimissimi μας ταξιδεύει σε νέους προορισμούς εντός Ιταλίας. Από τη ρομαντική Βενετία μας ταξιδεύει τώρα στην Νότια Ιταλία και συγκεκριμένα στην περιοχή της Απουλίας. Οι λευκοί τοίχοι ενός αγροκτήματος, οι φραγκοσυκιές και ο καυτός ήλιος διαμορφώνουν το τέλειο καλοκαιρινό σκηνικό για τη νέα καμπάνια παρουσίασης της συλλογής Ultrafresh Cotton. Ας ανακαλύψουμε τι νέο μας προτείνει η συλλογή για το φετινό καλοκαίρι.

Το ύφασμα Ultrafresh Cotton είναι από υψηλής ποιότητας 100% φυσικό βάμβακι και προσφέρει ένα λείο και ανθεκτικό ύφασμα με ελαφριά, εξαιρετικά λεπτή υφή και μια αίσθηση απόλυτης φρεσκάδας.

Κατασκευασμένο από ιδιαίτερα λεπτή ίνα, το Ultrafresh Cotton προσφέρει ομοιόμορφη, λεία υφή που είναι λαμπερή, ευέλικτη και αναμφισβήτητα φυσική στην αφή.

Η νέα συλλογή προτείνει μπλούζες με άνετη εφαρμογή που συμπληρώνουν τα στυλ με στενή γραμμή που ήδη διαθέτει η συλλογή. Η συλλογή εμπλουτίζεται με νέα κομμάτια, θηλυκά και συνάμα άνετα. Θα βρείτε μπλούζα με στρογγυλή λαιμόκοψη και μανίκια στυλ κιμονό, μια κλασική boxy style μπλούζα σε καθαρή ίσια γραμμή, top με boat neck άνοιγμα, μια κολακευτική κοντομάνικη μπλούζα με λαιμόκοψη V και, τέλος, ένα tank top με φαρδιές τιράντες ώμου. 

Οι ευέλικτες επιλογές της συλλογής προσφέρουν τα ιδανικά κομμάτια για layering. Συνδυάζονται ιδανικά με άλλα κομμάτια όπως τζιν ή κοστούμι για δυναμικές, on-trend εμφανίσεις καθ’ 'όλη τη διάρκεια του χρονιάς.

Η χρωματική παλέτα, εκτός από τα κλασικά λευκό και μαύρο, διαθέτει ένα ευρύ φάσμα αποχρώσεων της σεζόν όπως ροζ, “πικάντικο” ροζ και sugar paper μπλε.
 

Tags Intimissimi


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6472 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3540 s // Total time: 3.0012 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X