Το ilovestyle.com έγινε 10 χρόνων! 


Το ilovestyle.com έγινε 10 χρόνων! 

10 χρόνια είμαστε εσύ!   

Ήταν 27 Ιουνίου το 2012 όταν το ilovestyle.com γεννήθηκε! Γεννήθηκε σε έναν κόσμο που μόλις είχε ξεκινήσει να κάνει τα πρώτα του βήματα στην digital δημοσιογραφία και έφερε μαζί του όνειρα, στόχους, φιλοδοξίες που στην πορεία των χρόνων όλο και μεγάλωναν. 

Το ilovestyle.com μέσα σε αυτή τη δεκαετία άλλαξε εμφάνιση εναρμονιζόμενο με τα νέα δεδομένα της εκάστοτε εποχής, ωστόσο, παρέμεινε πιστό στον βασικό του πυρήνα που ήταν ανέκαθεν η lifestyle ενημέρωση.

Από την πρώτη στιγμή συνοδοιπόρος σε αυτό το δεκάχρονο ταξίδι ήσουν εσύ, που καθημερινά μέσα από την προτίμησή σου και την επιλογή να μας διαβάσεις, αποτελούσες κίνητρο για να βελτιωθούμε και να συνεχίσουμε να είμαστε εκεί για εσένα.

Τα θέματα μέσα σε αυτά τα δέκα χρόνια που μας απασχόλησαν ήταν χιλιάδες μέσα σε μία γκάμα κατηγοριών, με το ilovestyle.com να πρωτοπορεί και να πρωτοστατεί στη μόδα, στην ομορφιά, στην ενημέρωση, στα κοσμικά events, στις αποκλειστικότητες και σε όσα αφορούν στη σύγχρονη γυναίκα. 

Μέσα σε αυτή τη δεκαετία οι δοκιμασίες ήταν αρκετές. Οι τεχνολογικές εξελίξεις, η μεταβαλλόμενη κοινωνία, οι ανάγκες της γυναίκας με τον πολυδιάστατό της ρόλο, ο ανταγωνισμός που μεγάλωνε χρόνο με τον χρόνο, η πανδημία ήταν κάποιες από τις συνιστώσες που έπρεπε να λάβουμε υπόψη προκειμένου να υπάρχει ταύτιση με το αναγνωστικό κοινό και τις απαιτήσεις του. 

Η ομαδικότητα και η συναδελφικότητα ήταν και είναι ένα από τα βασικά συστατικά της επιτυχίας του ilovestyle.com. Όλοι μαζί με προσπάθεια και πνεύμα συνεργασίας καταφέραμε να στήσουμε, να εξελίξουμε και να απογειώσουμε το ilovestyle.com φέρνοντάς το πρώτο στις καρδιές και στην προτίμησή σας. 

Η υπόσχεσή μας σε αυτό το ταξίδι που συνεχίζεται είναι τα όνειρα, οι στόχοι και οι φιλοδοξίες μας συνεχώς να πληθαίνουν και θα σε χρειαστούμε δίπλα μας ως ένα σημαντικό μέλος της ομάδας μας. Γιατί 10 χρόνια είμαστε εσύ! 

Σε ευχαριστούμε από καρδιάς. 

Η ομάδα του ilovestyle.com!
 

Tags 10 χρόνια ilovestyle, ilovestyle, γενεθλια, editorial


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9983 s (231 Queries.) // Parse time: 1.6253 s // Total time: 4.6237 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X