Ηλίας Ψινάκης: Αναφέρεται στα δημοσιεύματα γάμου με τον Σάκη Ρουβά


Ηλίας Ψινάκης: Αναφέρεται στα δημοσιεύματα γάμου με τον Σάκη Ρουβά

\"Η οικογένεια μου με αποκλήρωσε όπως με είχαν αποκληρώσει πολλές φορές\".

"Έξω από τα δόντια" και πιο αποκαλυπτικός από ποτέ, μίλησςε σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στο περιοδικό ΟΚ!, ο Ηλίας Ψινάκης.

Ο γνωστός Έλληνας manager, μιλώντας στον δημοσιογράφο, Νίκο Γεωργιάδη, θυμήθηκε το παρελθόν και κάποια περιστατικά που παραμένουν εώς σήμερα ανεξίτηλα στη μνήμη, κάνοντας μάλιστα ειδική αναφορά μέσα σε αυτά, στον Σάξη Ρουβά, και στη συνεργασία τους.Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Ηλίας Ψινάκης στο περιοδικό ΟΚ! και στον Νίκο Γεωργιάδη.

Διαβάστε ακόμα: Ηλίας Ψινάκης σε Μαρίζα Ρίζου: "Θα σας άρπαζα από τον λαιμό... μην είστε ξινέγκλω" [βίντεο]

Συγκεκριμένα, ο Ηλίας Ψινάκης, σχολίασε ένα τότε ψευδές δημοσίευμα που είχαν γράψει πως παντρεύεται τον Σάκη Ρουβά.

Χαρακτηριστικά δήλωσε: "Ο Σάκης τότε τραγουδούσε στην Παραλιακή. Έχουμε μπει στο σκάφος στον Φλοίσβο να κοιμηθούμε εκεί και να ξυπνήσουμε στις Σπέτσες. Με παίρνει η Ζωή Λάσκαρη από τον ασύρματο του σκάφους του Λυκουρέζου και μου λέει “είδες το Λοιπόν; “Όχι” λέω “τι γράφει;”. “Πάρ’ το να το δεις μόνος σου” απαντάει και μου το κλείνει στα μούτρα. Λέω στον καπετάνιο “σταμάτα στην Ύδρα τώρα”. Κατεβαίνω και με κοιτάζουν καλά καλά ακόμα και οι πέτρες. Φτάνω στο περίπτερο και διαβάζω “παντρεύτηκε ο Ρουβάς τον Ψινάκη” με φωτογραφία μοντάζ να είμαστε αγκαλιά. Τότε με κάτι τέτοια σε κρεμούσαν στο Σύνταγμα, δεν είναι σαν και τώρα που, αν τον παίρνεις, είναι και λίγο της μόδας. Λέω στον καπετάνιο “πάμε τώρα απέναντι, να μείνουμε αρόδο απέναντι από το σπίτι του Κοντομηνά”.Να έχω πάθει πανικό, να σκέφτομαι “τι θα γίνει με την οικογένειά μου;” – παρεμπιπτόντως, με αποκλήρωσαν και τότε, όπως με είχαν αποκληρώσει πολλές φορές. Μια φορά, μάλιστα, ο μπαμπάς μου με είχε αποκληρώσει δύο φορές την ίδια μέρα. Του λέω “δεν γίνεται, βρε μπαμπά, με έχεις ήδη αποκληρώσει το πρωί! Θα με αποκληρώσεις πάλι το ίδιο βράδυ;"

 

Tags διασημοι, σακης ρουβας, ηλιας ψινακης, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0596 s (227 Queries.) // Parse time: 1.9964 s // Total time: 5.0560 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X