Η Answear προσφέρει μοναδικά βραβεία με τον νέο Διεθνή Διαγωνισμό φωτογραφίας στο Instagram!


Η Answear προσφέρει μοναδικά βραβεία με τον νέο Διεθνή Διαγωνισμό φωτογραφίας στο Instagram!

Το φαγητό αποτελεί πηγή έμπνευσης για τον διαγωνισμό.   

"Ένα από τα πιο ωραία πράγματα στη ζωή είναι ότι πρέπει συχνά να σταματάμε ό,τι κάνουμε και να αφιερώνουμε την προσοχή μας στο φαγητό" είχε πει κάποτε  ο διάσημος Ιταλός τενόρος Luciano Pavarotti.

Και αν το καλοσκεφτεί κανείς, τα λόγια αυτά είναι πραγματικά εύστοχα γιατί πολύ απλά το φαγητό είναι από μόνο του σπουδαίο. Είναι μέσο επιβίωσης αλλά και απόλαυσης καθώς όλοι μας αγαπάμε το καλό φαγητό αλλά και τις νέες γεύσεις. Η γαστρονομία άλλωστε επηρεάζει όλες σχεδόν τις πτυχές της ζωής μας, μας ενώνει και μας ενθαρρύνει στην αναζήτηση νέων εμπειριών.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο το φαγητό γίνεται κεντρικό θέμα στο νέο διαγωνισμό φωτογραφίας της Answear με τίτλο Art Food Inspirations, o οποίος προσφέρει μοναδικά βραβεία. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει κανείς για να λάβει μέρος είναι να τραβήξει μια φωτογραφία ή ένα σύντομο βίντεο, εμπνευσμένα από τη μαγειρική τέχνη. Τόσο απλά! 

Ο διαγωνισμός Art Food Inspirations αποτελεί τον τρίτο Διεθνή Διαγωνισμό φωτογραφίας που διοργανώνεται στο πλαίσιο της στρατηγικής της Answear  ‘Lifespiration Starts Here’. Η διαδικασία είναι απλή: όσοι θέλουν να συμμετέχουν μπορούν να ανεβάσουν με post στο λογαριασμό τους στο Instagram μία φωτογραφία ή ένα σύντομο βίντεο με θέμα το φαγητό. Όσοι μένουν στην Κύπρο θα πρέπει να προσθέσουν το hashtag #foodspiration_cy και να κάνουν tag @answear_cy ενώ όσοι μένουν στην Ελλάδα θα πρέπει να προσθέσουν #foodspiration_gr και @answear_gr. Τρεις νικητές για την Κύπρο και τρεις για την Ελλάδα θα κερδίσουν μετρητά: Ο πρώτος νικητής κερδίζει 500 ευρώ και δύο επιπλέον νικητές από 200 ευρώ!

Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό μπορείτε να βρείτε εδώ:

https://lifespirationstartshere.answear.com.cy

https://lifespirationstartshere.answear.gr

Το Answear.com.cy για την Κύπρο και Answear.gr για την Ελλάδα  αποτελεί  κορυφαίο προορισμό ηλεκτρονικών αγορών που, μεταξύ άλλων, προσφέρει:  

  • Μεγάλη ποικιλία με σχεδόν 500 επώνυμες μάρκες μόδας και πάνω από 150.000 προϊόντα
  • Άμεση παράδοση και  εξυπηρέτηση  
  • Δωρεάν παράδοση  και επιστροφή
  • Εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής και ασφάλεια συναλλαγών.  
  • Πολλαπλά προνόμια μέσω του Answear Club.
     

Tags Answear, φαγητο, διαγωνισμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0037 s (250 Queries.) // Parse time: 0.2945 s // Total time: 2.2982 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X