Ο Johnny Depp έκανε λογαριασμό στο TikTok και την πρώτη του ανάρτηση την αφιέρωσε στους fans του


Ο Johnny Depp έκανε λογαριασμό στο TikTok και την πρώτη του ανάρτηση την αφιέρωσε στους fans του

Έφτιασε μόλις σε μερικές ώρες τους 7 εκατομμύρια followers.   

Η δικαίωση για τον Johnny Depp ήρθε μετά από εβδομάδες δικαστικής διαμάχης με την Amber Heard και ο Χολιγουντιανός ηθοποιός είναι πλέον ελεύθερος να συνεχίσει τη ζωή και την καριέρα του. 

Η αγάπη που δέχτηκε από τον κόσμο ανά το παγκόσμιο ήταν τεράστια και ο ίδιος θέλησε να τους ευχαριστήσει για τη στήριξη κάνοντας λογαριασμό στο TikTok και αφιερώνοντας στους fans του την πρώτη του ανάρτηση. 

Αξιοσημείωτο είναι πως μέσα σε μερικές ώρες οι ακόλουθοί του εκτοξεύθηκαν σε 7 εκατομμύρια (ο αριθμός είναι μέχρι τη στιγμή που γράφεται το παρόν άρθρο). 

Διαβάστε ακόμα: Johnny Depp: Μάθετε πόσους followers απέκτησε στο instagram κατά τη διάρκεια της δίκης και μετά τη δικαίωσή του

Σε όλους τους πολύτιμους, πιστούς και ακλόνητους υποστηρικτές μου. Έχουμε πάει παντού μαζί, τα έχουμε δει όλα μαζί. Έχουμε περπατήσει τον ίδιο δρόμο μαζί. Μαζί κάναμε το σωστό, επειδή νοιαζόσασταν. Και τώρα, όλοι μαζί θα προχωρήσουμε μπροστά. Είστε, όπως πάντα, οι εργοδότες μου και για άλλη μια φορά απογοητεύομαι που δεν μπορώ να πω ευχαριστώ με κάποιον τρόπο, παρά μόνο λέγοντας… ευχαριστώ. Λοιπόν, σας ευχαριστώ. Έχετε την αγάπη και τον σεβασμό μου”, ήταν τα λόγια που συνόδευσαν το πρώτο του βίντεο στο TikTok. Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο: 

@johnnydepp

To all of my most treasured, loyal and unwavering supporters. We’ve been everywhere together, we have seen everything together. We have walked the same road together. We did the right thing together, all because you cared. And now, we will all move forward together. You are, as always, my employers and once again I am whittled down to no way to say thank you, other than just by saying thank you. So, thank you. My love & respect, JD

Stranger - Love Joys

Photo Credits: EPA

Tags Johnny Depp,TikTok,διασημοι,showbiz,gossip,celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4124 s (278 Queries.) // Parse time: 0.5178 s // Total time: 2.9302 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X