6+1 τάσεις για το ιδανικό μαγιό του καλοκαιριού από τη Calvin Klein 


6+1 τάσεις για το ιδανικό μαγιό του καλοκαιριού από τη Calvin Klein 

Τα trends που θα λατρέψεις το φετινό καλοκαίρι. 

Μπήκαμε και επίσημα στην καλοκαιρινή σεζόν και μπορούμε (επιτέλους) να ασχοληθούμε με ένα από τα πιο αγαπημένα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας, που δεν είναι άλλο, από το μαγιό! Είτε τα πλάνα των καλοκαιρινών διακοπών έχουν κλείσει είτε είναι ακόμη στα σκαριά, οι επόμενοι (ιδιαίτερα θερμοί) μήνες που ακολουθούν είναι μια καλή δικαιολογία για να ανανεώσουμε τη συλλογή μας με τις νέες τάσεις. Αν είστε σπορ τύπος και ψάχνετε ένα μαγιό που να σας προσφέρει το απαιτούμενο κράτημα και σταθερότητα, ή αν είστε  περισσότερο τύπος της ξαπλώστρας και επιζητείτε ένα stylish μπικίνι, η νέα συλλογή Calvin Klein περιλαμβάνει τις ιδανικές επιλογές, ενώ παράλληλα μέσω των προτάσεων του το brand γιορτάζει και εξυμνεί τη φυσική ομορφιά για όλα τα μεγέθη, σχήματα και σιλουέτες!

Και προτού αγχωθείτε για το budget, διευκρινίζουμε πως τα κλασικά στυλ που βλέπαμε τις τελευταίες σεζόν ισχύουν και φέτος με τα ψηλόμεσα μαγιό, τα μαλακά, rib και τα πλεκτά υφάσματα να παραμένουν στις hot τάσεις. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν και νέες προτάσεις που θα μας ανανεώσουν και θα μας δώσουν περισσότερες επιλογές για τις εξορμήσεις μας στην παραλία (και όχι μόνο).

Προτού ξεκινήσετε λοιπόν τις αγορές σας, δείτε πιο κάτω μερικές από τις πιο hot τάσεις στα μαγιό που προτείνει η Calvin Klein και που θα σας βοηθήσουν να πετύχουμε το ιδανικό στυλ: 

•    Αν είστε fan του κλασικού, τότε το 2022 είναι η αγαπημένη σας χρονιά, αφού τα μονόχρωμα μπικίνι είναι η τάση που θα αγαπηθεί όσο καμία άλλη και θα απογειώσει το γυναικείο στυλ.

•    Ακόμα και το πιο κλασικό μαύρο ολόσωμο μαγιό, επαναπροσδιορίζεται και αποκτά ένα νέο twist αποκτώντας περισσότερο θηλυκά κοψίματα. Γίνεται πιο sexy και το βράδυ μετατρέπεται στο τέλειο τοπ, που συνδυάζεται με τζιν σορτς και μίντι φούστες. 

•    Διανύουμε τη χρονιά των περίεργων tan lines (δεν εξηγείτε αλλιώς!) Πέραν από τα μαγιό μπικίνι με κορδόνια, τόσο τα ολόσωμα με cutouts, όσο και τα μαγιό με έναν ώμο θα μας συντροφεύουν για πολλούς μήνες στην παραλία. Πρόκειται για μια τάση ιδανική για γυναίκες με μεγάλο στήθος που θέλουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό. Σε συνδυασμό με τζιν σορτς και σακάκι, μπορούν να φορεθούν και ως τοπ.

•    Τα κορδόνια έχουν κάνει δυναμική εμφάνιση φέτος και τα βλέπουμε τόσο σε πέδιλα, όσο και στα αγαπημένα μας μπικίνι. Αν έχετε συνηθίσει τα μαγιό με κορδόνια στο πλάι, φέτος μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσετε, αφού η απόλυτη τάση είναι τα μαγιό με κορδόνια στη μέση! Τολμήστε να υιοθετήσετε το συγκεκριμένο trend, που είναι φρέσκο και αποδεικνύει την αγάπη σας για τη μόδα. Μπορείτε επίσης να δένετε τα κορδόνια διαφορετικά κάθε φορά ώστε να δημιουργείτε ιδιαίτερα στυλ ανάλογα με τη διάθεσή σας.

•    Σατέν και μεταλλικό, με γυαλιστερά υφάσματα. Τα είχαμε αγαπήσει στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας, ωστόσο, τώρα επέστρεψαν δυναμικά για να μας δείξουν πως να είμαστε chic φορώντας μόνο το μαγιό μας.

•    Από τις πιο λειτουργικές και στυλάτες τάσεις είναι τα μαγιό με ραβδώσεις. Όπως κάθε καλή επένδυση, τεντώνονται και μεγαλώνουν για να συναντήσουν το σώμα όπου και αν βρίσκεται! 

•    Αντί για φλοράλ, αυτή τη σεζόν τα μαγιό έχουν ψυχεδελικά μοτίβα.

Πάντως, να θυμάστε πως φέτος οφείλουμε πρώτα από όλα στους ίδιους μας τους εαυτούς να προβάλουμε το δικό μας sexyness, να τολμήσουμε πιο παιχνιδιάρικα χρώματα και να λάμψουμε με τις επιλογές μας σε μαγιό, ακόμη πιο απενοχοποιημένα! Μια στάση ζωής που στηρίζει απόλυτα και η Calvin Klein. Δώστε στον εαυτό σας αυτό που πραγματικά επιθυμεί και αναδείξτε την προσωπικότητά σας, φορώντας το μαγιό που σας κάνει να νιώθετε υπέροχα!

Info: Η συλλογή Calvin Klein Swimwear Καλοκαίρι 2022 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Calvin Klein και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στην Κύπρο.
 

Tags Calvin Klein, fashion, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0003 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0342 s // Total time: 0.0345 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X