"Be Brave!": Η νέα γυναικεία συλλογή της answear.LAB


"Be Brave!": Η νέα γυναικεία συλλογή της answear.LAB

Διαβάστε αναλυτικά

‘Να έχεις πάντα το θάρρος της δικής σου γνώμης αντί να είσαι η ηχώ της γνώμης κάποιου άλλου’! Αυτό είναι το μήνυμα της answear.LAB για τη νέα της καμπάνια, η οποία συνοδεύει την τελευταία συλλογή με τίτλο ‘ Βe Brave’. H περιορισμένη αυτή συλλογή εγκαινιάζει μία καλοκαιρινή περίοδο γεμάτη από όλων των ειδών τις εκδηλώσεις και εμπνέεται από δυνατές και θαρραλέες γυναίκες, γνωστές από τον κόσμο της ποπ κουλτούρας και των τεχνών.

Το θάρρος δεν αποτελεί άγνοια φόβου αλλά τόλμη και μέσο για να ξεπεράσει κανείς τα εμπόδια και να αντιμετωπίσει νέες προκλήσεις. Με αφορμή τη νέα συλλογή ‘Be Βrave’, η answear. LAB υμνεί επαναστατικά καλλιτεχνικά πρότυπα τα οποία συνοδεύτηκαν από στιγμές που αποτέλεσαν ορόσημα στην ιστορία των γυναικών.

Στη νέα περιορισμένη συλλογή θα βρούμε καλοκαιρινά outfits, εμπνευσμένα από τη θρυλική ταινία ‘Θέλμα και Λουίζ’, στην οποία  οι πρωταγωνίστριες δε φοβούνται να πάρουν το ρίσκο για μία ελευθερία χωρίς όρια. Τα πολύχρωμα έθνικ μοτίβα παραπέμπουν στους πίνακες της διάσημης Μεξικανής ζωγράφου Φρίντα Κάλο, η τέχνη της οποίας συνδέεται άρρηκτα με το φεμινισμό και αποτελεί σύμβολο αντίθεσης στους κανόνες της κυρίαρχης ιδεολογίας.

Για τις ανάγκες της συλλογής, δημιουργήθηκαν ειδικά γραφικά τα οποία συνδέονται με τη γυναικεία δύναμη ενώ το σλόγκαν ‘Be Brave’ παροτρύνει κάθε γυναίκα να επιστρατεύσει θάρρος και αυτοπεποίθηση για να διεκδικήσει την ελευθερία και τα όνειρά της.

‘Η τελευταία συλλογή answear.LAB αποτελεί έναν ύμνο στο θάρρος, την τόλμη και την αυτοπεποίθηση, καθώς χωρίς αυτά είναι δύσκολο να λειτουργήσουν οι σύγχρονες γυναίκες. Ο κόσμος που ζούμε είναι χαοτικός. Σε έναν τέτοιο κόσμο θέλουμε να ακουστούν οι φωνές των γυναικών, με τα λόγια αλλά και με τις πράξεις τους’, δηλώνει η Aga Korsak, Βrand director της answear. LAB και συμπληρώνει: ‘Θέλουμε να ενθαρρύνουμε τις γυναίκες να είναι ο εαυτός τους και να κατανοήσουν ότι ο κόσμος θα πρέπει να προσαρμοστεί σε εκείνες και όχι το αντίστροφο’.

Η συλλογή ‘Be Brave’ είναι αποκλειστικά διαθέσιμη μέσω του Answear.com.cy εδώ: https://answear.com.cy/s/be-brave-by-answear-lab
 

Tags answear.LAB


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4438 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3155 s // Total time: 2.7593 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X